Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 112

Wątek: Forever Young and Depressed

barmichal76
    Gość

Odp: Forever Young and Depressed

Myślałem, że wszystkie chociaż będą depresyjne (jak sugeruje tytuł wątku), ale 5 i 8 nie są. Chyba.
    pozdr

| OlyJedi Awatar TOKIN
    Mieszka w
    Cieszyn
    Siła reputacji
    55
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Dobrze że w mojej młodości nie było komórek i internetu
    No dobra, ale aparaty były znane, a zamiast bloga niektórzy pisywali pamiętniki, choć rzadko kto chorował na ekshibicjonizm.....

Pal licho zdjęcia, ale ... czy naprawdę tak żyją dziś młodzi ludzie?
    A może te wpisy na blogu to tylko forma artystycznej ekspresji? Albo inaczej - fikcja literacka?
    Wkręcasz nas?!

PS konsekwentnie dążysz do obranego celu - nieważne jak mówią, byle mówili.

| OlyJedi Awatar hellbike
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Nie wiem, o których wpisach piszesz, ale bardzo (!) polecam ten - http://tiny.pl/qmfcn oraz juz nieco mniej, ale również ten - http://szukajaczycia.blogspot.com/20...w-legnica.html

a do obrobki uzywam color efex pro 4, ktory dosc szybko pozwala osiagnac swietny rezultat.
    Ostatnio edytowane przez hellbike ; 23.10.13 o 20:55

barmichal76
    Gość

Cytat Zamieszczone przez hellbike Zobacz posta
    Nie wiem, o których wpisach piszesz, ale bardzo (!) polecam ten - http://tiny.pl/qmfcn oraz juz nieco mniej, ale również ten - http://szukajaczycia.blogspot.com/20...w-legnica.html

a do obrobki uzywam color efex pro 4, ktory dosc szybko pozwala osiagnac swietny rezultat.
    A poleciłeś w jakim celu? Co ten wpis miał wyjaśnić? Nie jestem złośliwy - naprawdę nie rozumiem.

Pozdr

| OlyJedi Awatar hellbike
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Komentarz napisany wyzej sugerowal, ze oczekiwania autora co do zycia dzisiejszej mlodziezy rozminely sie z rzeczywistoscia. Po tych wpisach, poleconych wyzej, rozminą się one jeszcze bardziej, co w dosc oczywisty sposob nawiazuje do wspomnianego juz posta.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

No i co teraz bedzie??

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria

Co ma być..............wszystko już zostało powiedziane
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

barmichal76
    Gość

Cytat Zamieszczone przez hellbike Zobacz posta
    Komentarz napisany wyzej sugerowal, ze oczekiwania autora co do zycia dzisiejszej mlodziezy rozminely sie z rzeczywistoscia. Po tych wpisach, poleconych wyzej, rozminą się one jeszcze bardziej, co w dosc oczywisty sposob nawiazuje do wspomnianego juz posta.
    OK. Nie żebym teraz więcej rozumiał, ale niech tam. Co do bloga, to Munro to to nie jest. Nawet Masłowska też nie. Ale może do młodzieży trafi.pozdr

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez voovoo2 Zobacz posta
    Co ma być..............wszystko już zostało powiedziane
    To to ja wiem.Wyraznie zagrozil,ze bardziej sie rozmina.Ja pytam co teraz bedzie jak sie juz bardziej nie beda sie rozmijac.Tu o ten sek rozmijania mi chodzi.

dzarro
    Gość

Z pierwszej serii kupuję 1b, 2a i 4. Z drugiej - 6 i 9. Ja nie wiem czy to są rzeczy dobre czy złe. Pejzaże miejskie są raczej gorsze niż lepsze Ale lubię Twoje (na razie)chaotyczne poszukiwania. Darowałbym sobie tylko dorabianie do nich całej tej - wybacz szczerość - grafomańskiej otoczki. Henry Miller to raczej z Ciebie nie będzie więc "literaturę" bym sobie odpuścił. Ale coś w Tobie siedzi i lepiej wyrażać to w fotograficznych obrazach. Próbowałbym tylko czasem dla odmiany zrobić coś zimnego, wystudiowanego - z pretensją do perfekcji kompozycyjnej i technicznej. Bo i inaczej sam się możesz zacząć gubić - czy kolejne nonszalanckie ujęcia są świadomym zabiegiem, czy może koniecznością - bo inaczej nie potrafisz...

Uprawnienia umieszczania postów