Do tysiąca to jest sensownie - liczę, że rozkompletowane pojawi się "w drugim obiegu"![]()
Do tysiąca to jest sensownie - liczę, że rozkompletowane pojawi się "w drugim obiegu"![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
nie sądzę by byli chętni rozkompletowywaćcałość jest wyjątkowo zgrabna i urocza
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
"The new Panasonic 12-32mm ƒ/3.5-5.6 ASPH MEGA O.I.S. Lumix G Vario lens is a stellar companion to the tiny GM1. It produces excellent, sharp photos at all focal lengths, even wide open, and has minimal distortion, vignetting and chromatic aberration"
Podpisuje się obiema rękamiCo prawda część z tych rzeczy jest korygowana programowo.
Sympatyczne szklo, biorac pod uwage rozmiary. Moze jak sie pojawi jako "kit" do nowych GF (o ile beda), to sie sypnie troche tego z II reki?
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Pojawiło się w pierwszym.
http://fotozakupy.pl/szukaj/proste?fraza=12-32
Co do ceny się nie wypowiadam.
The question is: What is a Mahna Mahna?
W cyfrowe.pl też jest, jeszcze drożej...
E-M1, RX100, 12-40, 45.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ja tam wątpię, że się pojawi II obieg, szkiełko jest naprawdę fajne do spacerów. Ja kupiłem komplet GM-1 tylko dla tego szkła także może raczej GM-1 pojawi się w II obiegu a szkiełko większość sobie zachowa. Idealnie komponuje się z PENami i u mnie nawet z EP-1 AF działa szybko (najszybciej, że wszystkich szkiełek jakie mam: 20/1.7, 45/1.8, 14-150).
Może ktoś by się skusił wymienić E-PM2 na GM1 (prawie nówka).