Ostatnio edytowane przez grzeSiuu ; 16.10.13 o 11:32
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
cena za wielką wodą 1300$ czyli u nas pewnie ok. 5999 zł. grzeSiuu - na pewno na coś takiego czekałeś? :P
ogniskowe super, światło super, body i ergonomia super. Można się doczepić EVF 1.44 Mpix i oczywiście... ceny z czeluści otchłani.
czy tylko ja mam wrażenie że to nie są zdjęcia aparatu tylko komputerowo renderowane grafiki?
Ha, jak dla mnie ciekawsza premiera niz NEXy FFDla wielu to taki ultimate all-in-one
A ze drogi? Za wyjatkowosc sie placi.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Idealnie trafione: ultimate all-in-one
Są tacy, dla których cena nie będzie problemem, ale nie interesuje ich zmienianie obiektywów, chcą po prostu mieć jeden uniwersalny aparat, dający dobrą jakość zdjęć i stać ich na to.
Aparacik zapowiada się naprawdę świetnie i może optyka będzie lepsza niż w RX100? W sumie sporo większy obiektyw więc kompromisów mniej.
Ano sa. Dobry sprzet foto nie nalezal nigdy do tanich.Sa tacy co na urlop na drugi koniec Europy wybieraja sie z zapasem konserw i karnistrem wody,bo hotel za drogi a w restauracjach tez za darmo nie daja.Dobrze jesli taki styl jest zamierzony a nie na zasadzie zes... sie a nie dam sie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To aparat, który daje możliwości takie, jak zestaw z porządnym korpusem m4/3 (co najmniej E-M5) i z kompletem obiektywów f/4 w zakresie 12-100 mm. 6.000 zł to okazja, a przy tym nie trzeba zmieniać szkieł. Moim zdaniem to świetny aparat turystyczny.
[edit]
W zasadzie fret już to napisał![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
@grzeSiuu - szkoda ,że nie masz jego zdjecia z wysuniętym na maxa obiektywem. Wtedy to jest pokraka straszna![]()