Ehhhh...jakoś 17/4L TS-E nie chce być tańszy a nie ma AF i w dodatku ciemny, nie mówiąc, że popsuty, bo się giba na lewo i prawo![]()
Ehhhh...jakoś 17/4L TS-E nie chce być tańszy a nie ma AF i w dodatku ciemny, nie mówiąc, że popsuty, bo się giba na lewo i prawo![]()
Rolleicord, Canon
flickr
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Co by nie powiedzieć to Sony idzie ostro do przodu i nie boi się wyznaczać nowych ścieżek dla bezlusterkowców. Co z tego, że na razie nie ma jasnych szkieł, za jakiś czas pewnie się pojawią. Ja jako amator, który cieszy się nie tylko z samych zdjęć ale również z przyjemności ich robienia na tego nowego soniacza ff nawet bym nie spojrzał, a o jego kupieniu to nie byłoby mowy.
Użytkownicy Sony Sony nie interesują, ci są już ugotowani. Chodzi mi o (głównie azjatycki) target i oczywiście marketingowy punkt widzenia takiego porównania, ale o tym pewnie nie wiedziałeś...
---------- Post dodany o 09:55 ---------- Poprzedni post był o 09:51 ----------
Ja, jako amator patrzący na takiego fufu bez lustra, chciałbym najbardziej trzy szkła: 24-70/4 OOS (jest), 70-200/4 OOS (będzie do pół roku) i 50/1.4.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Do portretów może być super maszynka, razem z jakąś niedrogą 85-tką, np 85/2.8. GO mniejsza niż z 45/1.8, rozmiary całości też nie będą jakoś szczególnie duże. A jakby zapiąć jakieś 85/1.4 to fani super maleńkiej GO będą szczęśliwi.
Ja spowiewam się dużej popularności nowych Nexów FF.