O, 21 jest fajne. Taki był cały kadr? Bo aż korci żeby skupić się bardziej na prawej stronie z tą kroplą![]()
O, 21 jest fajne. Taki był cały kadr? Bo aż korci żeby skupić się bardziej na prawej stronie z tą kroplą![]()
The question is, who cares?
17 - tak robala w paluchy? przeżył? ale zdjęcie fajne, nietypowe...
20 - też niezła![]()
19 - bardzo słabe - po prostu puste...
Hej, po długiej przerwie dodam jeszcze kilka zdjęć ponieważ nadal robię foty![]()
Co do pytań, tak kadr był taki cały, a robal oczywiście nie ucierpiał
23 - Próba portretu ale chyba troszkę przesadziłem w ps.
24 i 25 - Pajączek makro, Zuiko 40-150 + odwrócony helios
26 - Podczas robienia zdjęcia poruszałem aparatem w górę.
27- bez komentarza
28-
29 -
![]()
z tych zdjęć jedyne ciekawe to to poruszone. Pozostałe są nieinteresujące, do tego ciasno kadrowane i w ogóle takie banalne. może jeszcze 27 by się broniła ale jakość (ostrość) słaba
Witam !
Foty sa jak na ostatnia prezentacje slabe.
Mam wrazenie, ze autor chce wszystkie sroki na raz za ogon ciagnac.
Moze lepiej cos sobie poczytac i obejrzec galerie innych fotografow z danej dziedziny i
zdecydowac sie na konktetna tematyke.
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Dziekuje za odpowiedzi, mimo że wszystko na nie.
Co do tematu zdjęć to właśnie nie mam ulubionego, zobacze coś i jak mi się spodoba to próbuję coś podobnego zrobić. Może i to bardzo zle podejście, ale jeszcze wszystko może się zmienic...
postaraj się zaciekawić widza swoimi zdjęciami... jeśli same zdjęcia się nie bronią to spróbuj powiązać je z jakąś opowieścią. Powiedz nam co ciekawego, co ważnego tym zdjęciem chcesz przekazać. To dobra metoda na początek, trochę piracka wprawdzie ale skuteczna.
No i poniekąd zmusi i Ciebie do zastanowienia się przed opublikowaniem zdjęć które będą słabe.
Witam !
Obejrzyj to:
http://www.marcintwardowski.com/
http://www.joannakustra.com/
www.simplemoment.com
obrobka portretu
domowy kącik fotograficzny
fotografia nocna
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam !
Jeszcze jeden fajny film:
Pozdrawiam