Piękne zdjęcia z eskapady, a przygoda z kozłem mrożąca krew w żyłach![]()
Piękne zdjęcia z eskapady, a przygoda z kozłem mrożąca krew w żyłach![]()
Kozice rewelacjaMarzy mi się takie spotkanie
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Z przyjemnoscia ogladam..kiedys tam bylem:Kolowy Szczyt,tez.
Chętnym spotkania z kozicami polecam ten szlak, tyle kóz i to tak oswojonych co w Dolinie Jagnięcej i pod Kozią Turnią jeszcze nie widziałem
Widziałem ścieżkę w tym kierunku, nie powiem żeby nie korciła
Zaczynam zastanawiać się nad nawigacją GPS, z tymi szlakami i pogodą różnie bywa.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Docieramy na Jagnięcy Szczyt (2230 m.n.p.), najbardziej na północny wschód wysunięty masyw grani głównej Tatr Wysokich.
597. Niektórzy chyba przyszli się tu opalać
598. Wypatrując kolegę Robtora ale chyba zszedł chwilkę wcześniej. Na kropie z 300mm widać niemały tłumek na Rysach
599. Panorama Tatr Bielskich (klikać ile wlezie)
Od lewej 5 szczytów: Murań (Muráň), Nowy Wierch (Nový vrch), najwyższy szczyt Tatr Bielskich - Hawrań (Havran), Płaczliwa Skała (Ždiarska vidla), Szalony Wierch (Hlúpy vrch), pod nami Kudłaty Dział![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Piękne widoki.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Sory, że nie odniosę się do poszczególnych zdjęć, bo po prostu się nie da. Bo jak wszystko się podoba, to za dużo pisaniaZazdroszczę widoczków.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Piekna panorama.