Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 122

Wątek: Nikon D610

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice P-ń
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria

Odp: Nikon D610

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Ktos jak czyta to mysli ze ma do czynienia co najmniej z glownym zastepca naczelnego konstruktora niedopuszczonego do glosu na zebraniu zalogi firmy.A po dokladniejszej analizie to tylko amator czasem zalapujacy sie na kotleta.
    Myślisz, że taka wisienka na torcie Mitsubishi jaką jest Nikon przyzna się do błędu
    Rolleicord, Canon
    flickr

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez gibberpl Zobacz posta
    Myślisz, że taka wisienka na torcie Mitsubishi jaką jest Nikon przyzna się do błędu
    Nie,nie mysle ze sie przyzna.Mi nawet nie o to chodzi.Ale tez nie wiem co myslec o takich co wiedza lepiej niz ta wisienka na torcie nie wiedzac jak tort i wisienka wyglada.I juz nawet nie chodzi o tego nikona tylko o kazdy aparat kolejny w kazdej marce.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice P-ń
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria

Ja też nie wiedziałem co o tym sądzić, ale wolałem nie ryzykować wtopienia 6k PLN.
    Rolleicord, Canon
    flickr

| OlyJedi Awatar Fatman
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Od mania honoru są samuraje, firmy są od zarabiania pieniędzy. Widocznie taka politykę Nikon uznał za najskuteczniejszą.
    Masz rację. Mam nadzieję, że ta polityka wyjdzie im bokiem.

---------- Post dodany o 13:19 ---------- Poprzedni post był o 13:16 ----------

A nie zakladasz,ze to moze byc taki sam "mondry "ktos jak i u nas na forum co objawia swoje doznania.

Jak by tak oficjalna od firmy informacja to co innego.
    Ta firma to Nikon. Plujesz im w twarz to powiedzą, że deszcz pada. Oni się nie przyznają do poważnych usterek, a na pewno nie takich, gdzie mogą powiedzieć: wina użytkownika.

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta

Ta firma to Nikon. Plujesz im w twarz to powiedzą, że deszcz pada. Oni się nie przyznają do poważnych usterek, a na pewno nie takich, gdzie mogą powiedzieć: wina użytkownika.
    Ja natomiast mam bardzo mile odczucia z firma nikona.Serwis znakomity.Naprawde nie moge nic zlego powiedziec.Jakos nigdy nie pytalem czy sie przyznaja do usterek czy nie.Nie ciekawym jakos
    Kiedys nawet po gwarancji(6 lat) wymienili mi matryce gratis,bo sie okazalo,ze to ich wina.Nie pamietam juz czy napisali,ze oni winni czy ja.Fakt,ze na czas naprawy mialem zastepczy i ze nic nie placilem.

| OlyJedi Awatar Fatman
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Ja natomiast mam same niemiłe odczucia jeśli chodzi o serwis Nikona. Trzy razy nie potrafili mi naprawić aparatu. Za trzecim razem mimo tego, że nad sprawą czuwało już Biuro Prasowe Nikon Polska -w serwisie nie wiedzieli o co chodzi, co to za problem, "jak to byłem umówiony ?"

Dowiedziałem się też, że firma w której kupiłem aparat to oszuści, bo na pewno nie wysłali mojego aparatu do serwisu poprzednim razem.

Mirku -proszę Cię........... akurat o serwisie Nikona to większość ludzi źle pisze.

Krystyna1975
    Gość

Mirku -proszę Cię........... akurat o serwisie Nikona to większość ludzi źle pisze.
    A ja myślę, że to taka specyfika firm bazujących na masowym kliencie. Klient indywidualny jest nikim, bo to tylko przysłowiowa kropla w morzu, więc można go olać Myślę, że z powodzeniem znalazłoby się przykłady niezadowolonych z serwisu Canona czy Sony. Już dawno zauważyłam, że jedynym prawem klienta tych firm jest... kupić. Na tym jego prawa się kończą, niestety.
    Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 8.10.13 o 15:52

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Rozumiem Ciebie.Ale ja naprawde tu w Niemczech bylem znakomicie jako uzytkownik potraktowany.Uwierz.

Krystyna1975
    Gość

Rozumiem Ciebie.Ale ja naprawde tu w Niemczech bylem znakomicie jako uzytkownik potraktowany.Uwierz.
    Mirku, w Niemczech jest inna kultura. Byłam, więc wiem co mówię. U mnie trzeba wyleźć kierowcy przed maskę, żeby raczył sie zatrzymać, a tam jak kierowca zobaczył, że stoję na przejściu, to sam się zatrzymał, więc o czym tu gadać Inna kultura, inna mentalność.

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

A miało być o D610
    Matko jedyna - ale się narobiło.
    Pozdrawiam.
    P.S.
    Czy pojawienie się nowego aparacika "zmusza" kogokolwiek do jego kupienia?