Wisisz mi leczenie bo po 3 spadłem i się połamałem. Fajne
![]()
Wisisz mi leczenie bo po 3 spadłem i się połamałem. Fajne
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pierwsze wrażenia pozytywne. Zdjęcie z dworca najciekawsze. Jeśli chodzi o obróbkę to preferuję pierwotną, autorską wersję.
Dawaj więcej, zapowiada się ciekawie.
Kark mnie boli po tej 3-ce.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Fajne fotki,
Mirka nie sluchaj, cukierki sie robi na fejsa
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
najfajniejsza 3, zwłaszcza przez tą "zamianę nieba z ziemią". 2 niezła, też bym nie ruszał kolorów i kontrastów, ewentualnie coś można zrobić z tym żółtym zafarbem, żeby perony były bardziej szare
Dzięki wielkie za Wasze opinie! Jak tylko uspokoi się u mnie wir pracy to na pewno coś wrzucę![]()
12. 8-bitowy kolega (Kodak Color Plus 200)
Ładne to szlajanie po mieście![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ