a wujek OLEK jest zaje......i takie rzeczy jak uszkodzenia mechaniczne naprawia bez namysłu na gwarancji
![]()
![]()
a wujek OLEK jest zaje......i takie rzeczy jak uszkodzenia mechaniczne naprawia bez namysłu na gwarancji
![]()
![]()
JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR
to to na zdjeciu nie wyygląda na uszkodzenie mechcaniczne, ale na wadliwą konstrukcję :/Zamieszczone przez tao
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
da sie tak zajechać sanki przez "normalne używanie" ?
mój wątek tutaj >>>klik<<<
To było pierwsze co mi się rzuciło w oczy, ale nie miałam nigdy tego C w ręce... może się łatwo rysuje od ciągłego zakładania/zdejmowania?Zamieszczone przez ezier
Generalnie gościowi współczuję, zawał bym dostała, jakby nagle mi tak mój Olek pękł.![]()
Generalnie, jak oni teraz musza walczyć, o to by im naprawili gwarancyjnie to współczuję.
Ja bym już taka firmę zostawił na zawsze...
Niech tylko E3 okaże się dobry, to zobaczycie, jak ludziska zaczną przechodzić do nas z innych systemów. E510 jest chyba hitem bo coraz więcej go ludzi ma i pokauje. Wczoraj czytałem na dpreview... Forum gościa co przechodzi z NIKONA do olka i sie dopytywał o obiektywy do E510. Zawodowcy zostaną przy nikonie z uwagi na D3, ale masa zaawansowanych amatorów ucieknie do nas
/*...................*/
/* ...........................*/
Tylko, ze tu ciekawe jest czy to wada konstrukcyjna, czy też autor sciemnia....Zamieszczone przez zibi1303
Bo jak to drugie, to trudno wypiąc się an canona ;p
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jeśli to wada, to jest takich więcej... ludzi i pojawia się następni. Nie tylko Ci dwaj.
Jeśli to próba wyłudzenia, to spoko, Canon może spać "spokojnie" z oddechem D300 na plecachi E3 wkrótce
/*...................*/
Ja bym raczej nie demonizował z ta nagłą migracją do olka, bo dwa pęknięte korpusy nie sprawią, że zawodowcy wysprzedają swój arsenał L-ek. Wpadki się zdarzają, jeżeli to wada fabryczna to serwis powinien naprawić, zawsze można wziąć niezależnego rzeczoznawcę by zbadał przyczyny takiego pęknięcia, ale to jak wiadomo kosztuje. Canon chyba nie do końca szanuje klienta, ma dobre matryce i na tym jedzie sobie już od jakiegoś czasu, ale jak widać konkurencja nie śpi![]()
pzdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
Nie demonizuję i pisałem wręcz, że zawodowcy pozostaną przy swoim. Jeśli przejdą to Ci , którzy sa zaawansowanymi amatorami, albo ci co mieli zamiar to kupić i z rezygnują, albo Ci co sie sparzyli na marce. Prawdopodobnie była jakaś wadliwa seria i z taśmy zeszło parę setek być może wadliwych aparatów. Canon to raczej zatuszuje.
1. To nie jest ich flagowy produkt
2. Canon to nie koncern samochodowy i nie wymieni body setkom użytkowników. Najwyżej kilku straci klientów. Parę reklam naprawi sytuację![]()
Mnie cieszy że z innych systemów już się interesują 4/3, a mówiło sie o umieraniu systemu 4/3
Jakaż odmiana prawda ??
/*...................*/