Myślę, że patrząc na to dzień w dzień można się oswoić z ich widokiem - i to chyba przeraża mnie najbardziej.![]()
Myślę, że patrząc na to dzień w dzień można się oswoić z ich widokiem - i to chyba przeraża mnie najbardziej.![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
świetna panoramka, ja tam zazdroszczę im tych gór wokół![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zazdroszczę im tego całego dzikiego zachodu. Duże miasta i Vegas to nie dla mnie, Ja tak pojeździłbym sobie drogą 66 w zachodniej części przez zapomniane przez ludzi miasteczka i miejsca wzdłuż całej tej drogi. Ostatnio czytałem książkę Doroty Warakomskiej "Droga 66" i się rozmarzyłem.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Ciekawe foty z "Fabryki Mamony"![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Czytałem i wiem co się na tej drodze działo, tylko to przebrzmiała historia z lat 30. XXw. Dużo o tej już uznanej za muzeum drodze można się dowiedzieć z filmu "Auta", niby kreskówka dla dzieci, a tyle społecznych treści zawiera, z czasów gdy wybudowano autostradę. Ludzie , którzy żyli z tej drogi musieli znów z niej uciekać i szukać nowego sposobu na życie. Taka już jest Ameryka, w ciągu 50 lat zbudować i zburzyć prawie drogę. która biegnie przez cały kontynent.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|