Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
UWAGA - POWIEJ GROZĄ!!!!!
Byłem sobie dzisiaj na spacerze.......no wicie i rozumicie niedziela, no bo wicie i rozumicie trzeba spełniać macierzyńskie obowiązki no bo wiecie, że nic nie wiecie hihi
Podziwiałem sobie kaczuszki, tak nasze zwykłe milutkie polskie kaczuszki jak poniżej
A tu nagle zza krzaka wyleciał owad - taka mała kruszynka chyba turyści go za bardzo przekarmilii zasadził się na jedną z kaczek
Po czym dorwał biedną kaczuszkę i zaczął ją konsumować LUBIEŻNIE
A na koniec zgadnijcie drogie dzieci co zrobił? No a co mógł zrobić - tak jakby nic wziął i kaczuszkę wydalił
Zdziwko mnie jak to się mówi chapnęło ale to nic bo szybko się otrząsnąłem gdyż nagle jak coś nie wyskoczy to o mało mnie nie rozdeptało i ledwo zdążyłem odskoczyć
Ale nie martwcie się tym razem nie było to nic strasznego. To były po prostu dwa urocze małe kucyki, które dzieci przestraszyły wystrzałami z gum balonowych i wpadły w popłoch
A jeden bidulek z tych kucyków tak się przestraszył, że schował się za drzewem i przez dwie godziny nie chciał wyjść
W końcu pojawił się właściciel tych bardzo przyjaznych kucyków wraz ze swoim bardzo wesołym czworonogiem
I wyciągnęli kucyka za ogon
A to wszystko dla Was relacjonował.........Jarząbek Gad pierwszej klasy
O w mordę jeża!!! Nie wiem co ja wczoraj piłem ale ma moc![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 7.07.14 o 01:03
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ja wiem co piłeś- Megulum pozitiwum
Świetna bajka.![]()
Kupiłeś TUTAJ ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||