Mogłaś powiedzieć, że ma nieaktualne dane, bo Ty już formularz z zapisami na kalendarz wypełniłaś![]()
Mogłaś powiedzieć, że ma nieaktualne dane, bo Ty już formularz z zapisami na kalendarz wypełniłaś![]()
The question is, who cares?
Powiedziałam, że nie chcę. Paniunia długo mnie namawiała ale byłam twarda![]()
Mnie też jedna dzisiaj namawiała. na........ Okrasę...
Ale też byłem twardy
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
mnie tak kiedyś załatwiła firma homebroker... dała ogłoszenie że potrzebuje fotografów do pstrykania im wnętrz... pomyślałem dorobię sobie... wysłałem dane... oczywiście nie przyjęli mojej oferty naomiast zalewają mnie teraz spamem...
U nas mistrzem świata jest "Dziennik Bałtycki". Co rok organizuje konkurs fotograficzny - najlepsze zdjęcia trafiają do kalendarzaZdjęcia trzeba wysyłać duże, w rozdzielczości 300 dpi. Nie ma limitu jeśli chodzi o ilość, jedyny warunek aby jedno zdjęcie było w jednym e-mailu. Nagrodą jest publikacja zdjęcia w kalendarzu oraz dysk twardy
I ludziska ślą bez opamiętania dziesiątki zdjęć, a nuż któreś się spodoba.
W regulaminie jest jednak taki cwany zapis:
Organizator nabywa również prawo do korzystania z utworu na innych polach eksploatacji [...], w tym w szczególności w zakresie wykorzystywania techniką drukarską i cyfrową, wystawiania, udostępniania na stronach internetowych Organizatora oraz we wszelkich materiałach promocyjnych i reklamowych Organizatora, bez względu na sposób ich zwielokrotniania i wprowadzania do obrotu. Uprawnienie Organizatora dotyczy nieodpłatnego wykorzystania wszystkich nadesłanych fotografii. Udzielenie licencji jest nieodpłatne.
A to trzeba startowac w konkursach? Co one daja,nawet jesli sie wygra.Czy to zawsze trzeba robic cos dla pochwal,wyroznien???No tak,slawa swieta rzecz.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Czasem są fajne nagrody.