Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 69

Wątek: Makromaniak - od sześcu nóg wzwyż

barmichal76
    Gość

Odp: Makromaniak - od sześcu nóg wzwyż

Nie moja estetyka zarówno w przypadku pracy z "Kieleckie inaczej" jak i z "Save the earth".
    Ale wyróżnienia gratuluję

Pozdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Makromaniak Zobacz posta
    pisząc o wystawach miałem na myśli oglądanie wystawionych prac a nie uczestnictwo.
    ale tak się składa, ze zaspokoję twoją ciekawość

Konkurs "Kieleckie inaczej", w jury Paweł Pierściński którego bardzo cenię........najcennieszą nagrodą był uścisk jego dłoni.

http://www.kieleckieinaczej.wici.info/edycja-2012/
    http://www.kieleckieinaczej.wici.inf...-inaczej-2012/

piszę o tym tylko dlatego że to zdjęcie znalazło się już w galerii na Olympus club.......
    sonduję waszą wrażliwość
    Nie znam się na fotografii, pewnie dlatego tyle czasu na forum spędzam. Fotki z pierwszego postu są fajne, ale jak napisali przedpiścy szału ni ma.
    Co do zdjęcia, które było na wystawie kieleckiej, to mi się wcale, a wcale nie podoba. To już nie jest zdjęcie, to jest grafika, a to bardzo duża różnica. Pana Pierścińskiego nie znam, ale pewnie jest kimś i warto go cenić. Trochę drażni mnie fakt, że cały czas podpierasz się swoimi dokonaniami gdzieś tam hen, w Kielcach. Ogólnie to nic do Kielc nie mam, nawet klienta tam mam i fajny gość jest. Dawaj kolejne zdjęcia, słuchaj głosów z forum. Wiesz, świat nie kończy się na wystawie w Kielcach. To co im się spodobało niekoniecznie musi podobać się gdzie indziej.
    Czekam na kolejne fotki.
    The question is, who cares?

barmichal76
    Gość

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Nie znam się na fotografii, pewnie dlatego tyle czasu na forum spędzam. Fotki z pierwszego postu są fajne, ale jak napisali przedpiścy szału ni ma.
    Co do zdjęcia, które było na wystawie kieleckiej, to mi się wcale, a wcale nie podoba. To już nie jest zdjęcie, to jest grafika, a to bardzo duża różnica. Pana Pierścińskiego nie znam, ale pewnie jest kimś i warto go cenić. Trochę drażni mnie fakt, że cały czas podpierasz się swoimi dokonaniami gdzieś tam hen, w Kielcach. Ogólnie to nic do Kielc nie mam, nawet klienta tam mam i fajny gość jest. Dawaj kolejne zdjęcia, słuchaj głosów z forum. Wiesz, świat nie kończy się na wystawie w Kielcach. To co im się spodobało niekoniecznie musi podobać się gdzie indziej.
    Czekam na kolejne fotki.
    Też popieram - więcej zdjęć!!!

BTW @ahutta: kielecka szkoła krajobrazu to ludzie, którzy naprawdę wyznaczali kierunki w fotografii pejzażowej

Pozdr

Awatar Makromaniak
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez barmichal76 Zobacz posta
    Też popieram - więcej zdjęć!!!

BTW @ahutta: kielecka szkoła krajobrazu to ludzie, którzy naprawdę wyznaczali kierunki w fotografii pejzażowej

Pozdr
    O kieleckiej szkole krajobrazu nie wszyscy słyszeli bo to hen hen, ale o Scyzoryku z Kielc na pewno

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

O kieleckiej szkole krajobrazu nie wszyscy słyszeli bo to hen hen, ale o Scyzoryku z Kielc na pewno
    Tu się zgadzam
    The question is, who cares?

barmichal76
    Gość

Ja ostatnio słucham sobie jedną taką starą piosenkę o Kielcach z płyty Piwnicy pod Baranami, ale nie będę cytował, bo kto z Kielc, ten może się trochę obrazić...

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Awatar Makromaniak
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Kieleckie środowisko fotograficzne jest jednym z mocniejszych w Polsce i wpływowym, więc pisanie "Wiesz, świat nie kończy się na wystawie w Kielcach. To co im się spodobało niekoniecznie musi podobać się gdzie indziej." to jednak lekka ignorancja fotograficzna, trochę na zasadzie odsyłania do poczciwego Pcimia czy Wąchocka..............

A poza tym Kielce to na prawdę obecnie piękne miasto, z odnowioną starówką, dobrą autostradą (ino krótką), otoczone pięknymi krajobrazami (jeszcze bez elektrowni wiatrowych). Naprawdę inspirujące, aczkolwiek moje zdjęcia nie mają ze szkołą nic wspólnego......ale miłe ze tam się spodobały

Nowe zdjęcia będą, będą, codziennie jedno w galerii, zapraszam

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez barmichal76 Zobacz posta
    Pozdr
    Jak wiadomo nigdy w życiu nie przeczytałem żadnej książki o fotografii (i nadal nie zamierzam) a tym bardziej nie znam żadnych nazwisk a już w ogóle tych obco brzmiących bo po cholerę sobie łeb tym zaprzątać ale o tym akurat kiedyś w jakimś artykule czytałem (jeszcze przed tym forum) i o jakimś gościu z tej szkoły co był/jest przewodnikiem tego stada co ma nawet stałą wystawę w jakimś muzeum fotografii w Moskwie. Haaaaa to błysnąłem - mówcie mi "BOSKI" haha
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Haaaaa to błysnąłem - mówcie mi "BOSKI" haha
    Teraz przewróć się na drugi bok i śnij dalej...BOSKI

---------- Post dodany o 23:10 ---------- Poprzedni post był o 23:09 ----------

Nowe zdjęcia będą, będą, codziennie jedno w galerii, zapraszam
    Mam pytanko: można w wątku Twoje foty poprawiać czyliż nie?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów