Nie moja estetyka zarówno w przypadku pracy z "Kieleckie inaczej" jak i z "Save the earth".
Ale wyróżnienia gratuluję
Pozdr
Nie moja estetyka zarówno w przypadku pracy z "Kieleckie inaczej" jak i z "Save the earth".
Ale wyróżnienia gratuluję
Pozdr
Nie znam się na fotografii, pewnie dlatego tyle czasu na forum spędzam. Fotki z pierwszego postu są fajne, ale jak napisali przedpiścy szału ni ma.
Co do zdjęcia, które było na wystawie kieleckiej, to mi się wcale, a wcale nie podoba. To już nie jest zdjęcie, to jest grafika, a to bardzo duża różnica. Pana Pierścińskiego nie znam, ale pewnie jest kimś i warto go cenić. Trochę drażni mnie fakt, że cały czas podpierasz się swoimi dokonaniami gdzieś tam hen, w Kielcach. Ogólnie to nic do Kielc nie mam, nawet klienta tam mam i fajny gość jest. Dawaj kolejne zdjęcia, słuchaj głosów z forum. Wiesz, świat nie kończy się na wystawie w Kielcach. To co im się spodobało niekoniecznie musi podobać się gdzie indziej.
Czekam na kolejne fotki.
The question is, who cares?
Ja ostatnio słucham sobie jedną taką starą piosenkę o Kielcach z płyty Piwnicy pod Baranami, ale nie będę cytował, bo kto z Kielc, ten może się trochę obrazić...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kieleckie środowisko fotograficzne jest jednym z mocniejszych w Polsce i wpływowym, więc pisanie "Wiesz, świat nie kończy się na wystawie w Kielcach. To co im się spodobało niekoniecznie musi podobać się gdzie indziej." to jednak lekka ignorancja fotograficzna, trochę na zasadzie odsyłania do poczciwego Pcimia czy Wąchocka..............
A poza tym Kielce to na prawdę obecnie piękne miasto, z odnowioną starówką, dobrą autostradą (ino krótką), otoczone pięknymi krajobrazami (jeszcze bez elektrowni wiatrowych). Naprawdę inspirujące, aczkolwiek moje zdjęcia nie mają ze szkołą nic wspólnego......ale miłe ze tam się spodobały
Nowe zdjęcia będą, będą, codziennie jedno w galerii, zapraszam
Jak wiadomo nigdy w życiu nie przeczytałem żadnej książki o fotografii (i nadal nie zamierzam) a tym bardziej nie znam żadnych nazwisk a już w ogóle tych obco brzmiących bo po cholerę sobie łeb tym zaprzątać ale o tym akurat kiedyś w jakimś artykule czytałem (jeszcze przed tym forum) i o jakimś gościu z tej szkoły co był/jest przewodnikiem tego stada co ma nawet stałą wystawę w jakimś muzeum fotografii w Moskwie. Haaaaa to błysnąłem - mówcie mi "BOSKI" haha![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|