Rozmiary i waga prawie jak 75-300. Coraz częściej to mikro w makro idzie
Rozmiary i waga prawie jak 75-300. Coraz częściej to mikro w makro idzie
PEN-F, PL 15/1.7, mZD 45/1.8
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Tylko ten zakres jakby "troszke" mniejszyTo prawie robi różnicę , może waga, ale budowa, poręczność i jakość wykonania i nie do porównaniaJa też nie widzę w tym nic dziwnego, tylko zastanawiam się czy pomału nie zatraca się idea mikro43. Z drugiej strony fajnie, że jest wybór. Sam obiektyw ładny, ale dla mnie niestety za wąski. Mam nadzieję, że UWA PRO nie będzie gigantemNic dziwnego w tym nie widzę - jakby trochę jaśniejsze od 75-300
PEN-F, PL 15/1.7, mZD 45/1.8
Co się zatraca? Chcesz mały mały korpus są PM2 i na dniach GM1, chcesz tani korpus są GF1/PL1, chcesz video korpus jest seria GH, chcesz luksusowy jest P5, chcesz Tarpana do roboty jest M1.
To samo ze szkłami są i 14/2.5, 12/2.0 a i 12/T1.6 się znajdzie, choć każdy ma zupełnie innego odbiorcę. Tak samo z zumami 2.8, chcesz mniejszy jest seria 2.8X od Panasa.
Nic się nie zatraca tylko czasami szału idzie dostać jaki wybór![]()
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||