Przyzwyczaisz się włączać aparat językiem![]()
Przyzwyczaisz się włączać aparat językiem![]()
Nie chodzi o włączanie, bo włącza się dość rzadko, ale o podgląd zdjęć. Ale dobra, nie jojczmy, aparat ma dużo innych zalet, po prostu napisałem o wadach, bo zalet jest dużo więcej.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Znalazłem babola w sofcie 4.0, komu to zgłosić?
Jak mam włączony focus peaking, to ze szkłami m4/3 włącza się on tylko w momencie ustawiania ostrości na pierścieniu, natomiast w 50-200 włącza się przy zmianie ogniskowej, mimo iż pierścienia nie dotykam. Taka pierdółka![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
@luc4s już mam 14-54 na pokładzie wersję II - zakupiona w Wielkiej Brytanii - stan idealny a zdjęcia bajka![]()
"W światłości twojej oglądamy światłość." Ps 36,10
Mój profil na FLICKR.COM
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Kupujesz od lucasa dodatkowe baterie a w menu wyłączasz uśpienie/ekranik aparatu?
Canonierzy póki co nie mają ef-s 15/2.0 czy ef-s 35/1.8, Canonierzy mają western z autofokusem przy kilku korpusach i jasnych szkłach. Ten western - uwierz mi proszę na słowo; wywaliłem już ten stos fv z żytniej - jest lepszy niż Rio Bravo. Dlatego jestem w m43.
Go ahead dog... Porównywanie M1, gdzie po czwartej możesz cuda na kiju, jotpegowym kiju (dziś świat ma w de rawy) do Rebelków mniejszych lub większych (zakładam, że nie uprawiasz wspinaczki z 1DX@200/2IS na szyi) nie ma sensu.
Dostajesz plusa, twój post jest lepszy niż poniedziałkowa kawa z rana.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wisisz na skale, trzymasz się jej lewą ręką. Wolną masz tylko prawą... Chcesz zrobić zdjęcie, ale na szczęście masz Fuji, który ma włącznik przy spuście migawki. Włączasz go więc i przykładasz oko do wizjera, aby uwiecznić te piękne widoki i...
...kur*a, jeszcze dekielek!![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
A nie lepiej zrobić zdjęcie jak juz się wejdzie na te skałę? W sumie w pół drogi bez sensu. Jak bym wisiał na skale trzymając się jefna reka jak Tom Cruise w Mission Impossible to wolalbym by mi robiono zdjęciaChyba że wczesniej chodzilo o selfi a nie o robienie zdjęć widoku...
Ostatnio edytowane przez rados ; 30.11.15 o 10:53
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...