Ja sobie nie przypominam żadnego sloganu reklamowego, który mówiłby, że bezlusterkowce powstały po to, abyśmy mieli czym sobie wypychać kieszenie.
Ja sobie nie przypominam żadnego sloganu reklamowego, który mówiłby, że bezlusterkowce powstały po to, abyśmy mieli czym sobie wypychać kieszenie.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Poczekaj na Pena)
Ja obmacam, mam nadzieję w Chełmnie.
Od jakiegoś czasu, o wiele większą uwagę poświęcam temu, jak puszka leży w ręce, co ma na wierzchu lub czego nie ma, jaki ma wizjer, gabaryty itp, niz same matryce- te od jakiegos czasu sa po prostu dobre lub bardzo dobre.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Jacek i tu was zastrzelę.. i Wuje Olek tez przesadził nieco, uznał że to funkcjonalność TOP.. PRO czy coś.
Otóż z czasów kiedy zakładałem tu konto mam jeszcze aparat stary wolny i beznadziejny ktoś powie.. bo kompakt SP500. Otóż ten kompakt ma Interwał to 100 zdjęć co godzina bodajże. Potem zapomniał o tym olympus i w lustrach tego nigdy nie zrobił, aż do teraz
/*...................*/
/* ...........................*/
Dzięki, nie oczekuję gwarancji bo nikt nie wie jaki będzie popyt w Polsce ale skoro jest szansa to trzeba mieć nadzieję że będzie dobrzeNajważniejsze że jest budżet
![]()
![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
PopytBardziej trzeba obawiać się o podaż.
Dla mnie rozmiarami dalej za wątły deczko, ale nie będę już marudził, że chciałem żeby to było w rozmiarach E-30. Jest OK. Możliwości mnie przekonują. Chyba nawet przekonało mnie to, że ta pewna mikrość konstrukcji (w stosunku do E-30 czy E-3/5) jest na plus - choć będę musiał to pomacać najpierw jakoś porządniej. AF z 43 mnie zadowala (po tym co na filmikach widziałem). Czas zakasać rękawy i zarobić na to cudeńko
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Rolleicord, Canon
flickr