Ja myslalem, ze kobiety![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
To ja chyba poproszę o komentarz, bo nie wiem, czy my mamy nie komentować, czy nie będziesz pisał o co w tych zdjęciach chodzi.
The question is, who cares?
Wiem!!!!........... to są.............hydranty![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Przyznam że nie zakumałem
The question is: What is a Mahna Mahna?
Chodzi o to, ze moja wioska mi sie nie podoba i uwazam, ze jest totalnie beznadziejna, dlatego seria nazywa sie "to, co najpiekniejsze w mojej wiosce" - a na zdjeciach sa hydranty (ze niby to taka nora, ze hydranty sa tu najwiekszym przejawem piekna).
Zdaje sobie jednak sprawe z tego, ze byc moze w mojej wiosce jest cos wartego uwagi - i byc moze nawet staram sie to dostrzec, ale cos mi przeszkadza, jest jakas blokada i nie potrafie. Dlatego ostrosc ustawiona jest na wioske (staram sie dostrzec piękno), ktora zaslonieta jest rozmytym hydrantem - ktory symbolizuje moja blokade (ale nie potrafię).
<GŁĘBIA>
No fakt, z tego co widać wioska może być beznadziejna, tylko czemu ją pokazujesz z pozycji hydrantu.. Może lepiej płot, siatka na pierwszym planie....
Hydrant to techniczne urządzenie, które podnosi nazwijmy to "prestiż" wioski.... Choćby z tego tytułu, że nie każda wieś ma takie......."udogodnienia".
A może wieś ma "rondo" tak modne ostatnio na wsiach....
Bez złośliwości.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Przekaz wymagajacy tłumaczenia, to nie przekaz, kadry nie bronią sie kompozycyjnie i jesli ma być krzywy, to nich ma odchył 30 stopni, 3 stopnie, to niechlujnośc, jeśli bohaterem jest hydrant, to niech on się zdecyduje, czy jest czerwony, czy jakiś siny. Fotki, to straszna surówka. zainstaluj chociaż Gimpa.
A ja mam podejrzenie, że to nie jest jeden i ten sam hydrant![]()
The question is, who cares?