Bardzo przyjemnie ogląda się Twoje zdjęcia, a szczególnie te z rzepakiem w roli głównej![]()
Bardzo przyjemnie ogląda się Twoje zdjęcia, a szczególnie te z rzepakiem w roli głównej![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 23.05.19 o 20:05
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajne miejsca na tych polach z rzepakiem masz, oj można tam porobić fajne foty... Niekoniecznie z rzepakiem w roli głównej.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
pozdrawiam Wiejo
Ten żelazny krzyż mnie zaciekawił. Pamiątka z wojny I v. II ?
Wiesz coś więcej ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trzecia fotka spodobała mi się najbardziej. Zgrzebny krzyż porządnie ociosany na końcach, z kwiatkami u stóp, figura Chrystusa dokładnie przybita (chyba blaszana), przyjazne, smukłe superbiałe brzózki z dopiero co wypuszczonymi listkami, w tle intensywnie żółty rzepak, dalej niebieskawe wzgórza. Kompozycja niestandardowa, wymowa też.
Pzdr, TJ
Odpowiadając Bodzipowi- krzyż tej jest w centralnej części wioski przy głównej drodze. Mnie też zaintrygował, ale żaden z przechodzących mieszkańców nic na ten temat nie powiedział oprócz tego, że był tu od zawsze. W wątku wracam do ulubionego motywu z rzepakiem w roli wiodącej mając nadzieję, że się nie znudzę.
![]()
pozdrawiam Wiejo
Bardzo ładne rzepakowe krajobrazy, pełne ciepłych kolorówa za oknem jesień się zbliża.
Karol + Olek + kilka szkiełek