Wiejo, jak zwykle bajkowe widoczki i bardzo uspokajające, można by rzec kojące![]()
Gdzie Ty znajdujesz takie klimaty?
Wiejo, jak zwykle bajkowe widoczki i bardzo uspokajające, można by rzec kojące![]()
Gdzie Ty znajdujesz takie klimaty?
Ale piękne zapodałeś widoczki. Kolory soczyste, ale nie przesadzone. Bardzo mi sie podobają wszystkie, a najbardziej dwójeczka za flary czy bliki od słońca. Podoba mi się to bardzo. Gratuluję świetnych fotek
A mnie 1 i 3 bardzo "pasuje".
Pozdrawiam.
bardzo mila dla oka dolinka, ladnie pokazana![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Wg mnie z ostatnich to Martyna z ramki! bez dwóch zdań
Pozdrawiam
Kaz
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Helmuth odnosnie koloru to przyznam się że balansuję trochę na linie, brak mi w tej kwestii wyrobienia dlatego każdą fotke obrabiam w kilku wariantach i po pewnym czasie decyduję się którą zamieścić. Poza tym dziękuję za odwiedziny. W kwestii kolorów zamieszczam jeden plenerek oraz samotny maczek.
pozdrawiam Wiejo
Widoczek bardzo fajny, niskie światło ładnie podkreśla rzeźbę terenu. Zastanawiam się nad dołem- albo cała pozioma dróżka albo bez niej
Natomiast maczek trochę jak dla mnie ma płytką GO, za dużo dołu a za mało góry, brak jakiegoś błysku światła i jakiś taki wstydliwyMógłby pokazać coś więcej niż tylko plecy
![]()
Ale za to ładnie rozmyte tło![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Uwielbiam Twoje widoczki WiejoGdzie Ty znajdujesz takie tereny
uciełabym tylko kawałek dołu żeby z prawej strony nie było widać drogi
Jeśli masz więcej fotek z tego miejsca chętnie obejrzę
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dawno mnie tu nie było, bardzo przyjemnie się zrobiło w wątku.
W zasadzie poprzednicy napisali pod czym się podpisuję, wracam jeszcze do potrtretów Martynki - bardzo fajne, ciepłe zdjęcia, zarówno z ramką jak i bez, ze wskazaniem na to drugie. Proszę o więcej.