Wiejo, bardzo ładne zdjęcia. Jak wygląda tam u Was sytuacja z wielką wodą?
jak dla mnie to nr 2.
motylek nie rzuca się od razu w oczy, ale jak już go znalazłem to banan od ucha do ucha
zawsze to bardziej pozytywny akcent niż wielka woda ostatnimi czasy...![]()
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Serdeczne dzięki za zaglądanie i zajęcie stanowiska. Teraz tak wielotematycznie a więc rzepak, owocowe drzewko z jemiołą i wędkowanie.
pozdrawiam Wiejo
Fajne to z rzepakiem. Chyba juz rzepak przekwitł bo nie widziałem ostatnio żółtych pól. Kiedy robione?
Patrzę na to zdjęcie i nie wiem czy krzak na środku bym wykarczował przed fotką, czy zostawił![]()
Przyjemnie oglada sie Twoje fotki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
a ja mam pytanie, czy te fotki są wykadrowane czy takie sceny z aparatu?
rzepak bardzo przyjemny, ja sobie z tego na próbę zrobiłem panoramkę i kadr kwadratowy - oczywiście z drzewkiem centralnie i też fajnie się prezentują... stąd moje pytanie wyżej, bo wiem, że niektórzy są przeciwni jakiejkolwiek obróbce - nawet kadrowaniu;
wędkowanie też miłe dla oka, tylko szkoda, że ten spławiczek taki mały bo się trochę gubi w wodzie, jak by był trochę większy fajnie by kontrastował
pozdrawiam
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Rzepakowe - fajne. (ja bym kadrował 16/9)
A złowiłeś COŚ?
Pozdrawiam.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Odpowiadając zdjęcie rzepaku prostowane i przez to kadrowane. Jak już przyłożę się do kadru i linia horyzontu jest prosto to i tak w efekcie lekko leci mi w lewo i trzeba prostować. Wędkowanie było dla ryb bardzo pokojowe i nie wykazały najmniejszego zainteresowania nawet wymyślnym przynętom mnie jak i pozostałym dwóm kumplom. Rzepak robiony ok. 2 tyg temu. Jak był w pełnej krasie to niestety lało i nic z planowanych plenerów nie wyszło.
pozdrawiam Wiejo
Ja również za rzepakiemchoć nadałabym troszke nasycenia ...
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"