wiejo, bardzo ladnie wyszly te zdjecia listkow, elegancko przedstawione![]()
wiejo, bardzo ladnie wyszly te zdjecia listkow, elegancko przedstawione![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
...aa.. ze tak...jesli pozwolisz. ...wroce na moment do tematu strumyka, to woda w nim plynie z gory, czy dolu? bo sie nie moge zdecydowac![]()
Odpowiadajac koledze Echosondzie chciałbym aby udało mi sie sfocić jak płynie do góry, może nawet broda by mi od tego urosła ale nic z tego płynie normalnie do dołu. Być może wrażenie dziwne gdyż obiektyw był ok 15 cm nad lusterm wody. Miałem okazję pobyć troche w leśnych miejscach skąd dwa zdjęcia pączki leszczyny i wiosenno jeszcze bezlistny olszak.
pozdrawiam Wiejo
Oj! Coś Ci nie wyszło
Leszczyna, szczerze mówiąc, taka sobie. Za rzadko, nieostro w kadrze- tu gałązka, tam gałązka i tylko fragment jednej ostry. Może lepiej byłoby, skupić się na jednej.Ja na nie.
Natomiast leśna dróżka, jakaś niedorobiona. Brak kontrastu, więcej cieni. Kadr fajny, warto popracować![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
mam identyczne odczucia jak helmuth, co do drugiego zdjecia. wiejo, pokombinuj![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Dzięki drodzy Koledzy macie całkowitą rację i nie mam na co zwalić winy za tę wrzutkę bo nawet wiosenne haluny nic tu nie zawiniły. Podczas rodzinnego spaceru po Mosznej zatrzymałem w kadrze tęczę w fontannie i w sąsiedniej stadninie alejkę. Może to w części zatrze poprzednie.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo mi się podoba Twoja fontanna z tęcząJak dla mnie idealny czas
Drugie mi nie podchodziMam nadzieję że nie masz nic przeciwko na małą wariację
![]()
Nie wiem co to jest ale ja widzę kropelki z fontanny, ułożone w kratę (zagęszczenie kropel układa sięw kratę)
Nie wiem o co chodzi, czy tylko ja tak mam? Przyglądam się już drugi dzień i ...
Cały czas to samo ( a nic nie piłem, nie paliłem i nie brałem). Nie wiem skąd to się bierze, w wersji Forever_k3w jeszcze bardziej widoczne. Ciekawe.
Samo zdjęcie, gdyby nie to, naprawdę fajneCzęsto marzyło mi się złapać taką tęczę
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja osobiście nie wiem o jaką krate chodzi hmmm
Zdjęcia fontanny jest ładne (ja też marze o tęczy![]()
)
a czy to zdjęcia z kranem? Nie byłoby przyjemniejsze gdyby tak stanąć przed nią? a może masz takie zdjęcie?Bo ten kran troszke mnie irytuje
![]()
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 6.05.10 o 13:11 Powód: Automatyczne scalenie postów
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"