Wszystkie uwagi skrzętnie zapamietane za co dzięki. Następne to szemrzący strumyk i wiosenny zawilec.
Wszystkie uwagi skrzętnie zapamietane za co dzięki. Następne to szemrzący strumyk i wiosenny zawilec.
pozdrawiam Wiejo
Strumyk, fajnie skadrowany, ale czas dobrany jakoś nieciekawie, ni to woda mleczna, ni zatrzymana, a na dodatek kamienie dośc mocno "doświetlone".
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Rzeczka chyba przeostrzona, co w połączeniu z krótkim czasem dało efekt o jakim pisze grizz
PS
Ale kolorki mi się podobają![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W ramach lekkiego usprawiedliwienia dot. strumyka. Chciałem aby poprzez zastosowaną ostrość odbiorca miał wrażenie, ze wchodzi ze strefy ciszy do świata kojacego dźwięku jaki daje szmer płynacego strumyka ale nie trafiłem i z tym zgoda. Dzięki za odwiedziny i opisanie spostrzeżeń. Wiosna i jednym z jej pięknych zwiastunów są zawilce do tematu którego następne podejście.
pozdrawiam Wiejo
Bardziej to drugie niż pierwsze. Tyle kwiatów a właściwie trudno wpaść na dobry pomysł jak je ciekawie przedstawić co by ładnie wyglądały i jeszcze oddawały klimat miejsca i pory w których rosną. To drugie zdjęcie podoba mi sie ze względu na kompozycję, prostą i nie przekombinowaną. Na pierwszym nie podchodzi mi perspektywa i układ GO
Druga fotka jak dla mnie...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Lubię zaglądać do wątków,gdzie dzieje się coś ciekawego fotograficznie a także co jest dla mnie niezwykle istotne - autor odpowiada na krytykę i w ten sposób daje wyraz szacunku swojemu odbiorcy.Tutaj jest i jedno i drugie,dlatego lubię tu zaglądać.
Aha - byłbym zapomniał - zawsze czekam na Twoje pejzaże,z mojego ulubionego kawałka Polski..
Leśne foty z wiosną w tle bardzo mi się podobają.W fot.282,kwiatek można by umieścić ciut wyżej.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Jak zawsze dziękuję za pozostawienie śladu po odwiedzinach. Tym razem wiosenne listki w ostrym wiosennym słoneczku.
pozdrawiam Wiejo
Trojka najbardziej mi sie podoba...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO