Gniazdo boćkowe rzeczywiscie solidne, na drugim zdjeciu z drzewem troszkę nieostrosci mi przeszkadzają, widok uroczy.![]()
Gniazdo boćkowe rzeczywiscie solidne, na drugim zdjeciu z drzewem troszkę nieostrosci mi przeszkadzają, widok uroczy.![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Bocian w oczekiwaniu na partnerke.. Przyjemna fotka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki za uwagi. Zdjęcia po zmniejszeniu nie podostrzyłem. Następne dwa tradycyjnie z rowerowych eskapad po okololicy.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo ależ fajne sielankowe zwłaszcza pierwsze,aż zachęca aby usiąść pod tym drzewem.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 12.04.10 o 17:25
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Piękna okolica Wiejo. I na spacer i na zdjęciaPierwsze zdjęcie bardzo mi się podoba, oddaje wiosenny klimat
![]()
Na pierwszym zdjeciu piekny widok i kolory.
Wiosna na calego.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam Ciebie
Poprawa znaczaca w twoich zdjeciach. Najbardziej przypadlo mi do gustu drugie z ostatniej wrzutki. Miekkie barwy, spokojne. Bardzo dobre w odbiorze. Mala sugestia ode mnie: wyciac prawa strone, zostawic sama wode, zielen psuje mi niezwykle spokojny kolorystyczny wydzwiek tego zdjecia. Fajne spacery urzadzasz sobie, zazdroszcze, ciagle czasu mi brakuje na porzadne focenie.
Tak,zdecydowanie podoba mi się taki sposób obróbki - żywy kolor,kontrast.Zdjęcia nabierają impaktu z miejsca.
Kadr z drogą i drzewem dobrze przemyślany,zastanawiam się tylko jakby wyglądał,gdybyś zastosował niską perspektywę,tak aby wyraźne ślady bieżnika,kałuże stały się mocnym,wciągającym w głąb pierwszym planem.
Zdjęcie stawu(?) ma fajny klimat - zwróciłem szczególną uwagę na brzozy na tle zagajnika i ich piękne zaakcentowanie swoją jasną korą.
Z tego co widzę,to trochę trudny był to kadr ale myślę,że zawsze warto pamiętać o tym aby w pejzażu znalazły się wszystkie trzy plany,ze szczególnym zaakcentowaniem pierwszego - grającego główną rolę w przedstawieniu a o którym niestety,bardzo często zapominamy i stąd nasza opowieść nie ma w sobie tego pałera,dzięki któremu widz chce zobaczyć ciąg dalszy akcji.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Zgadzam sie z Jarkiem w sprawie nieco niższej perspektywy. Ze swojej strony dodalabym, że widziałabym tu większą GO tak aby pierwszy plan czyli ślady bieżnika były ostre. Widzę tu powtórkę z tej nieostrości co poprzednio. Przy kadrach z wyraźnym pierwszym planem bardzo rzadko sprawdza się jego nieostrość.
Poza tym kadry bardzo przyjemne, fajne światło i klimat. Przy pierwszym podkręciłabym kolorki , ale wiem, że lubisz pastelowo![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/