Znowu bardzo udane te zimowe pejzaże. A 258... bajkowe![]()
Znowu bardzo udane te zimowe pejzaże. A 258... bajkowe![]()
258 urocze - Jezioro śniegu.
Zdjecia z kolejnej serii zima, ktora zaprezentowales robia wrazenie, szczegolnie 2. oraz 3.
Podobna do jedynki juz widzialem... ona rowniez ma fajny klimat.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Myślę, że przydałaby się szara połówka do 258.
Nie krzycz na mnie, ale znowu pozwoliłem sobie na grzebanie w Twoim zdjęciu![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Piękne zimówkiZdjęcie nr 3 jest genialne !Pięknie złapany widok
![]()
Zimy to mi nigdy nie za wiele!
Wiejo,piękną masz okolicę,warto wybierać się tam z kamerą w poszukiwaniu ciekawych kadrów.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Piekne widoki Wiejo. Mnie taka zima porywa.
Helmuth chyba ma racje, ze przydalaby sie szara polowka, bo to sloneczko ladnie sie prezentuje.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ehh u mnie więcej wody niż śniegu,a u Ciebie jeszcze takie piękne widoki? Co to za sprawiedliwość :P
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
no, z tym 258, to zabrales chyba wszystkich w jakas podroz magiczna Wiejo, poczulem sie jak w jakiejs krainie, ktorej sam nie potrafie opisac, piekna ta kraina![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Helmuth tym razem filterek był w użyciu ale ja dysponuję tylko soft a bedę musiał dokupić hard który też czesto się przydaje. Twoja poprawka podoba się. Dziękuję za odwiedziny. Trochę zimy jeszcze mi zostało na zdjęciach z motywem płotka, domu w którym straszy i prowincjonalny industrial.
pozdrawiam Wiejo