Drugie jest świetne. Bardzo ładny kadr, śnieg plastyczny, ładne kolory. Nadal zazdroszczę widoków, choć jestem zdecydowanie ciepłolubna.
Drugie jest świetne. Bardzo ładny kadr, śnieg plastyczny, ładne kolory. Nadal zazdroszczę widoków, choć jestem zdecydowanie ciepłolubna.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Ładne te ostanie, takie minimalistyczne. Na wcześniejszych zawsze znalazło się coś, jakiś "przeszkadzacz".
Czy mnie oczy mylą, czy nie wrzuciłeś do wątku zdjęcia, które było w OR "Inny świat"? Piękne było.
Oba ladne, ale drugie bardziej przyciaga oko. Wiejo znowu obudziles we mnie tesknote za powrotem do zimy![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Odpowiadając Helmuth w Twojej wersji lepsze ale patrząc na wątek jak i zawarte w nim opinie nie moge wyważyc nieraz czy bardziej nasycić kolorem oraz odwieczny problem z ostrzeniem. Bufetowo zdjecie o które pytasz postanowiłem dać do galerii. Dziekuje niewymienionym Userom za odwiedziny i pozostawienie śladu. W watku dalej zimno.
pozdrawiam Wiejo
Zimno ale przyjemnieJa ostatnie poprosze, przyjemny kolorowy akcent w srodku zimy.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Zdjęcie 250 bardzo mi się podoba. Gratulacje.
252 - świetne.
Pozdrówka.
A ja powiem, że wszystkie są fajne. A odnośnie tej drogi do domu to długo czekałeś aż ktoś będzie przechodził?
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ja też stawiam na 252!
Pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Odpowiadając- JackuO praktycznie juz wracałem ze spacerku po ok. 2 godz. gdzie w międzyczasie jechało może z pięć samochodów. Usłyszałem charakterystyczne dla roweru skrzypienie łańcucha. Chciałem podejść bliżej jednak nie zdążyłem. Roztopy za oknem a u mnie jeszcze troche zimowo. Zapraszam do zaglądania.
pozdrawiam Wiejo