3 najlepsze, mogłeś wyczekać parę chwil aż słońce bardziej sie schowa za chmury.
3 najlepsze, mogłeś wyczekać parę chwil aż słońce bardziej sie schowa za chmury.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
To i ja nr 3 poproszę. Bardzo klimatyczne i przyjemne w odbiorze.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Witaj Wiejo!
Bardzo podoba mi się ta zima w Twojej okolicy.
Ładnie to pokazałeś,kompozycja bez zarzutu,może tylko jest mały problem ze światłem;myślę,ze słonko było już za wysoko.Przydałaby się w takich okolicznościach jakaś połówka.Oczywiście nie mam na myśli tej na dwóch nogach.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Dzięki za wyrażone opinie. Do wątku i pod opinię kolejna porcja zimowych plenerów.
pozdrawiam Wiejo
Ladne te Twoje zimowe pejzaze, dopracowane w szczegolach.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Niestety nie umiem tak ładnie (jak Ty) napisać ale to drugie bardzo ładne. Miło popatrzeć.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ciekawe krajobrazy masz tam u siebie![]()
Oba się bardzo podobają. Ehhh ja nie mam takich fajnych widoczków ;(
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Drugie (252) bardziej mi się podoba ze względu na plastyczność pierwszego planu. Śniegowa połać, dzięki grze światła, nie jest jedynie białą plamą. Ładnie w kadrze ułożona linia płotu. Całość jednak jakby lekko nieostra. Wiem, że mgiełka ale jednak
Pierwsze (251) jakoś mniej, może przez mydlane tło i dużą śnieżną połać, podobną do białej plamy. Żadnych nierówności, które nadawałyby plastyki. Nawet tropy na śniegu mało wyraźne.
Pozwoliłem sobie trochę pogrzebać i wydaje mi się, że jest ciut lepiej.
Ale... może tylko mnie tak się wydaje?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA