Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Plenerek przyjemny, pismo Braille'a (środkowe foto) rewelacyjne
Trzeba tylko zająca zapytać co on tam nadeptał![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Ciekawe wzorki na śniegu wychwyciłeś, na prawdę godne podziwu kadry. Ciekawe jakie to zwierzątko na pierwszym pozostawia tak sympatyczne odciski.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
ślady super... fajny pomysł. Mi szczególnie 2. się
podoba
Ostatnio edytowane przez marwis ; 29.01.10 o 00:12
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90
Wiejo. Na przedostatniej serii u mnie śnieg nie jest jednolity, widzę pofalowanie śniegu ale jest bardzo pastelowe, delikatne. Natomiast coś niekorzystnego podziało się w tych trzech fotkach z konarami drzew i myślę ,że to wynik Twojej obróbki. Mam wrażenie jakbyś rozjaśnił za mocno cienie, ale nie jestem pewna przyczyny. Zwróć uwagę zwłaszcza na pierwszą i ostatnią z tych trzech fotek- pnie, konary są jakby to ująć złej jakości. Przeanalizuj kroki które poczyniłeś obrabiając , a dojdziesz skąd ten efekt.
Trzy ostatnie bardzo przyjemne- stawam na dwa pierwsze
Serdecznie pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Bardzo fajny / ciekawy pomysł ze zdjęciami "tropów" na śniegu... Takie minimalistyczne a jednocześnie bardzo przyjemne w odbiorze. Co do poprzednich (z drzewami) to faktycznie trochę jednolita plama wyszła na śniegu - nie wiem czy to wina obróbki, czy może braku słoneczka...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 28.01.10 o 20:51
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
2 zdjęcie bardzo mi się podoba. Ładnie do tego podszedłeś i ciekawy kadr.
Bardzo dziękuje odwiedzajacym za trafne uwagi. Kasprzyk to tropy zająca a te krzyżujace sie to saren i zajęcy. Helmuth zając napisał to co czuje człowiek jak ma cheć i bar mu zamkną. Już pakowanie przed zlotem trzeba zacząć ale muszę sie pochwalić moim pierwszym wyhodowanym kwitnieniem storczyka.
pozdrawiam Wiejo
storczyk fajny... zdjęcia jeszcze leprsze. Od czasu jak przejąłem podlewanie kwiatów w domu też mi się sporo udało odchodować. Czasem dość długo trzeba czekać, rekordzista prawie rok.
Jest gdzieś może na forum albo w necie opisana technika robienia kwiatków tak, że na tym czarnym tle wychodzą?
Pzdr
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90