Zimno się robi jak się patrzyOstatnie podoba mi się najbardziej
Dzięki
Tobie Wiejo Również wesołych pogodnych spokojnych i ciepłych świąt
![]()
Zimno się robi jak się patrzyOstatnie podoba mi się najbardziej
Dzięki
Tobie Wiejo Również wesołych pogodnych spokojnych i ciepłych świąt
![]()
taka ładna zima u Ciebie na fotkach a za oknem błoto. Najserdeczniejsze życzenia Świąteczno-Noworoczne.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Dla Ciebie również zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i udanego 2010 roku![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Przepiękne! Szczególnie ostatnia - ściana lasu ma jakby trzy różne faktury - genialnie chwycone. Nie wiem tylko czy śnieg nie ma jakiegoś fałszywego odcienia - u mnie trochę niebieskiego dużo.
Trzecia fotka fajna z serii..! Pogody ducha i spokojnych radosnych Swiat Bozego Narodzenia!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Trochę mnie nie bylo więc na Świąteczne życzenia już za późno ale...
Wiejo, przyjacielu wszystkichWszystkiego dobrego w Nowym 2010 roku, zdrowia dużo oraz mnóstwo udanych zdjęć
![]()
Dziękuję za życzenia i z okazji Nowego Roku wszystkim odwiedzającym i nie odwiedzającym składam życzenia spełnienia marzeń. Na załączonych zdjęciach motywy na tle pierwszego opadu śniegu w tym roku.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za życzenia. Tobie również Najlepsze życzenia, spełnienia marzeń i wszystkiego dobrego. Z ostatnich spodobała mi się druga.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Bardzo przyjemne kadry. Miło zobaczyć coś kolorowego w ten niezbyt przyjazny okres.
Wiejo, Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, spełnienia marzeń i wspaniałych zdjęć.
Pozdrawiam, Jola