Trochę luksusu dawniejszych lat.
Of-460
Of-461
Of-462
Trochę luksusu dawniejszych lat.
Of-460
Of-461
Of-462
pozdrawiam Wiejo
Widzę, że sporo rejestracji z Czech i Słowacji. U nas jak takie pokazy były, to też było podobnie. Widocznie nasi południowi sąsiedzi mają swirla na tym punkcie.
Piękne stare maszyny![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fakt mają świra i bardzo to lubią oraz umieją. U mnie zaraz za granicą w starych można powiedzieć popgerowskich zabudowaniach stoi niejedna perełka w tragicznym stanie. Próby kupna od razu są ucinane, że to nie na sprzedaż. Na zakończenie ciekawostek z Rajdu Morawii chyba jeden z najbardziej futurystycznych pojazdów marki Peugeot na poniższych zdjęciach
Of-463
Of-464
Of-465
Of-466
Of-467
pozdrawiam Wiejo
Niebieski batmobil![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Odlotowa maszyna![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trochę z szuflady jesiennych mgiełek.
Of-468
Of-469
pozdrawiam Wiejo
Te auteczka super. Mgły jak mgły, żeby się nimi cieszyć trzeba dysponować jakimś wyraźniejszym pierwszym planem lub ciekawym światłem górą.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Autka przepiękne w swych kształtach, wykończeniu, normalnie cudeńka, a mgiełki bardzo klimatyczne![]()
Troszkę słoneczka wyszło zza chmur więc nadarzyła się okazja do wyjścia w plener. Chciałem spróbować jak skrypt forum przyjmie zdjęcia panoramiczne z czterech klatek. Te które oglądałem na forum po otwarciu na nowej karcie były całkiem przyzwoite. Poniżej
widok na Kopę Biskupią 890 mnpm jako najwyższy szczyt w mojej okolicy i krajobraz równinny wykonany stojąc do Kopy plecami.
Of-470
Of-471
![]()
pozdrawiam Wiejo
Fajne na tapetę- można sobie wybrać z którejkolwiek pasujący kawałek![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA