Dzięki za ostatnie fotki. Pokazałeś, że zła pogoda nie jest przeszkoda do zrobienia dobrych zdjęć. Nr 200 podoba się najbardziej. Kapitalne niebo uchwyciłeś.
Dzięki za ostatnie fotki. Pokazałeś, że zła pogoda nie jest przeszkoda do zrobienia dobrych zdjęć. Nr 200 podoba się najbardziej. Kapitalne niebo uchwyciłeś.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Moja uwage najbardziej przyciagnela fotka 198, na ktorej niebo nie jest jedynym bohaterm.
Ostatnia seria bardzo ciekawa, kadry jak zwykle udane. Skłaniałbym jednak do bardziej dynamicznej obróbki bo mdło jest ....troszkę w/g mnie/
Pozdrawiam
Bardzo podoba mi się kadr 198, za owe drzewko właśnie. Ale posiedział bym nad nim trochę, może właśnie więcej kontrastu ? Dół ( przynajmniej na laptopowym monitorze) jest taki ledwie ledwie wyraźny, trzeba by się zdecydować, jak dla mnie mógłby być zupełnie czarny !
Nie było mnie chwilę w Twoim wątku więc się cofnę do foty of 197.jpg - bardzo jesienna, klimatyczna, troszkę kontrast i ostrość podciągnąć i git...
Dzięki za porady i odwiedziny. Pod opinię dwa jesienne z porwistym wiatrem.
pozdrawiam Wiejo
zdecydowanie 202 - niebo i drzewo takie "powyginane". Przemyślana kompozycja. 201 mniej zwróciło moją uwagę.
MK
Wiejska droga, żadnych słupów czy innych oznak cywilizacji tylko przydrożne wierzby. Klimacik tego miejsca i tej fotki bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
W 202 połączenie ciekawych chmur z fikuśną wierzbką bardzo fajny stworzyło obrazek. CHyba kadrowałbym nieco niżej bo droga też fajna.
Poprzednia fotka również przyjemna acz nie tak ciekawa.
Pozdrawiam
mente et malleo