Zgadzam się z przedmówcami - droga również mi najbardziej się podoba. Motyw banalny ale ma klimat, sprawia że chciałoby się pójść wzdłuż i sprawdzić co jest w tej mgle.
Zgadzam się z przedmówcami - droga również mi najbardziej się podoba. Motyw banalny ale ma klimat, sprawia że chciałoby się pójść wzdłuż i sprawdzić co jest w tej mgle.
Po wypowiedziach kolezanek i kolegow trudno powiedzic cos nowego
Dla mnie rowniez pierwsze najciekawsze, ja sobie wyobrazilam zarys jakiegos czlowieka wylaniajacy sie z tej mgly....
Gdybym to ja stala za aparatem i mnie by sie cos takiego wydarzylo to chyba buty bym pogubila ze strachu
Rogate drzewko fajnie wypatrzone, a na ostatniej fotce ciekawy kaprys natury.
189 Dla mnie bomba ! Temat jakże powszechny, zdaje się wręcz codzienny ( bynajmniej dla tych co nie stronią od leśnych wycieczek), a tak ciekawie zrobiony że naprawdę cieszy oko. Te następne za poślednie, przynajmniej moim zdaniem, chodź dobrze wypatrzone.
Zamglona leśna droga bardzo ciekawa, szczególnie podoba mi sie górna połowa zdjęcia z drzewami. W dolnej trochę przeszkadzają mi te odbijające się brązowe placki ziemi na drodze (na pierwszym planie), które trochę odrywają wzrok, ucięłabym je lub kadrowała inaczej.
Groszek uroczy i piękny kolorystycznie , pokusiłabym się o ciaśniejszy kadr a nawet macro.
Bardzo miło tu u Ciebie Wiejo![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ten wątek należy do moich ulubionych a dokładniej to zdjęcia które prezentujesz. Jako początkujący cały czas się zastanawiam, jak on to robi?
Wystarczy wyjść na spacer i już cała seria bardzo ładnych zdjęć. Jak pokazać widok właściwie "zwyczajny" w taki sposób aby przyciągał uwagę. Twoje fotki podziwiam i nie ukrywam, że pomysły będę starał się naślodować.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Widzę, że wykorzystałeś mgiełkę, te zjawisko w lesie daje przyjemne efekty przy fotografowaniu - bardzo ładnie. Wszystkie 3 zdjęcia mile odbieram, ostatni kształt szczególnie intrygujący.
pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Fajne ostatnie trzy foty. Przy drodze spróbowałbym zmodyfikować kontrast, aby mocniej uzyskać efekt tunelowy (msz).
Bardzo dziekuję za komenty to zawsze w jakiś sposób mocniej mobilizuje. Te leśne powstały jak małżonka zaprosiła mnie na grzybobranie i tak ona szukała grzybów a ja kadrów. Koszyk dla niepoznaki też miałem. Dalsza część mojego kadrobrania.
pozdrawiam Wiejo