187 fajne.. i kompozycja po przekątnej ok
187 fajne.. i kompozycja po przekątnej ok
/*...................*/
/* ...........................*/
Na suszce brakuje mi chyba ostrości z przodu. Groszek ładny. Sama nie wiem, który kadr bardziej mi się podoba. Chyba 186.
Pozdrawiam, Jola
Co do suszki, to zgadzam się z dziewczynami- kadr dobry, ostrość nie w tym miejscu.
Natomiast groszki? Wybiaram pierwszy kadr.
Dziwię się, że jeszcze nikt nie "czepił" się szumu. MZ w zielonym tle jest niewielki ale widoczny szum (mnie on nie przeszkadza).
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W sprawie suszka to chciałem aby ten krzywulec równoległy do skrajnych kolców był ostry i razem miało to tworzyć taką naturalną ostrą ramkę po obwodzie. Nie chwyciło, trudno idzie się dalej. Dzięki za opinie.
pozdrawiam Wiejo
Teraz trochę z jesiennego lasu.
pozdrawiam Wiejo
Na 191 ciekawy kształt, ciekawe jak powstał?Najbardziej podoba mi się zamglona, błotnista droga na 189. Może dlatego, że taka prosta, biegnie daleko a jej koniec (przez tą mgłę), można sobie tylko wyobrazić?
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 23.10.09 o 08:30
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mi też droga się bardzo podoba ogarnięta taką tajemniczością. !91 faktycznie ciekawa ze względu nz kształt korzenia. A 190 mne rozbawiła, bo pierwsza myśl co przyszła mi do głowy to, że ktoś rogi zgubił![]()
Przyjemne jesienne fotkipierwsza podoba mi się najbardziej, fajny kadr i ma swój klimat
![]()
Cała jesienna seria bardzo mi się podoba. Sama chętnie bym się wybrała do lasu na zdjęcia, bo to chyba najfajniejsza pora na leśne zdjęcia. Zwłaszcza o poranku. Ale się bojęU nas jest jakieś zatrzęsienie dzików, które niczego i nikogo się nie boją, a na osiedle już wieczorem sobie przychodzą.
Pozdrawiam, Jola