brzeg po lewej był blizej więc takie przerysowanie lekie wyszło kadr wyrównałem na lustro wody.
brzeg po lewej był blizej więc takie przerysowanie lekie wyszło kadr wyrównałem na lustro wody.
Eeeech, uwielbiam Solinę... Twoje fotki spowodowały, że zatęskniłem za tym miejscem.
nie wiem, jak dla mnie 2 ostatnie tochę za szerokie, torochę za typowe
dzięki za opinie z którymi się zresztą zgadzam i dzięki temu człowiek się wyrabia a o to przecież chodzi. Jedno z niemal archiwum jak na wiosnę włócząc się po okolicy trafiłem na naturalny jakby tunel z różnych krzaczorów a drugie przedstawia śmierć drzewa jak podłoże bardzo namokło a biedactwo miało płytki system korzeniowy i poległo. Jak zawsze jestem ciekaw opinii.
Alejka piękna, ale zagladnij tam o innej porze dnia. Nie to światło.
Na drugiej focie za duzy bałagan w kadrze, moze sie myle.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
w pierwszym świeciło zachodzace słoneczko i chyba ono dało w tym momencie najbardziej plastyczny obraz tej dzikiej aleji bo wschodzace było by z przodu i miałbym same czarne krzaki a zaświetlony przód tunelu natomiast w południowym obcieło by cienie i to gra świateł straciła by urok.
Drugie jest to faktem, że z przodu duży bałagan ale moim zdaniem pokazuje liczne świeże złamania gałęzi korony drzewa a od strony powalonego pnia nie było by tego widać. Trudno zresztą pisać o intencjach zdjęcia gdyż to ono powinno mówić ale też nie potrafię wyizolować w kadrze naturalnie przewróconego drzewa w lesie.
025 tunel fajny
026 nastrojowe, chyba dzięki mgle w tle
tradycyjnie dzięki za komenty i pora wrzucić kolejną porcję. Pierwsze róża ujęła mnie tym, że rozkwitła na dziko pod okapem kompostownika w zapomnianym rogu działki kumpla. Drugie jak dopiero przejechałem to zorientowałem się, że to jest drewniany most na Odrze a takich już prawie się nie spotyka dlatego powstał ten kadr. Zaś pokreciłem przy wstawianiu i wyszło odwrotnie.
Most jak most za to roża prześliczna.
Piękne kolory, świetny kadr i GO.