169. Bardzo mi się podoba
169. Bardzo mi się podoba
Brama bardzo ładna
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Brama bardzo fajnie wyszła. Podoba mi się![]()
Ostatnie dwa bardzo fajnie i przyjemne![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Wiejo, Twoja brama (169) zacheca do spaceru po znajdujacym sie za nia malowniczym lesie.
Brama jest fantastyczna. Może faktycznie lekko przeostrzona, może lekkie zmiękczenie dałoby lepszy efekt, ważne że jest klimat. Ja jestem ciekawy co się za nią znajduje i chciałbym przez nią przejść.
Motyw z bramą świetny. Nie jestem jakimś purystą kadrowym ale troszkę mnie razi drzewo w prawej części kadru. Jakby tam jeszcze było ciut plastyczniejsze światło - trochę ostrzejszych cieni to już w ogóle super. Ja bym tam wrócił- brama jest tego warta.
Dzięki za wskazówki i odwiedziny. Zacznę banalnie kwiatek ale jest już u mnie w poczekalni i nie mogę się zdecydować więc pod topór. Ostatnie to trójka sympatycznych dzieciaków z wakacji które tym co potrafiły wymyśleć wprawiały w podziw i czasem osłupienie. Jedno im muszę przyznać bawiły się z sobą w genialny sposób przez cały dzień.
pozdrawiam Wiejo
Kwiat mi się podoba, ładny kadr. Światło zza kwiata, wydobywa "mięsistość" płatków. Trochę jednak mała GO (MZ)![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA