Bardzo ładne te złapane detale, ja obrobiłabym w kwadrat i pokusiła się o mocniejszę obróbkę
jeszcze lepiej leżałoby w kadrze gdybyś bardziej w prawo kadrował
Serdecznie pozdrawiam
Bardzo ładne te złapane detale, ja obrobiłabym w kwadrat i pokusiła się o mocniejszę obróbkę
jeszcze lepiej leżałoby w kadrze gdybyś bardziej w prawo kadrował
Serdecznie pozdrawiam
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Fajna fota po obróbce Wanilii wyszła.
Fotka z okiennicą (of166), po kadrowaniu i obróce wanilii (tylko ta rama) jest super. Nadaje się do galerii
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wanilio dzięki za trud. To są ciekawe konfrontacje i służą wyrobieniu spojrzenia a u mnie jeszcze długo się będzie wyrabiało. Mam też pełny kadr z Twoją wizją którą zamieszczam jako 166a z tym, że kolor pozostawiłem taki jaki był. Szkoda, że nic na temat 167 czy kadr do kitu, czy obróbka, czy jedno i drugie. Poszukując tematu, na 168 zarośnięte trawą tory prowadzące do niegdyś tętniącego życiem magazynu PSK.
pozdrawiam Wiejo
A cóż to za szkło, takie jasne?
Pomysł z małą GO, nie wydaje mi się najszczęśliwszy. Ostry jest tylko mały fragment torów w okolicach zwrotnicy. No i obraz jest przechylony w lewo![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth to Zuiko 50/2 lubię je właśnie dlatego. Ostrość ustawiałem na elipsę zwrotnicy. Obraz przechylony w lewo- dzięki. Nie zauważyłem i nie zwróciłem na to uwagi.
pozdrawiam Wiejo
Oj, jakież ładne to 166!Uwielbiam takie proste kadry, jak z obrazu postimpresjonisty jakiegoś
![]()
Ech Wiejo,oglądam sobie z takim sentymentem Twoje ostatnie foty,na których poznaję te widoki sprzed wielu lat...Trochę dzieciństwa się tam spędziło,jeżdżąc do dziadków na wakacje i jakoś tak mi się zatęskniło...
Bardzo podoba mi się 165,świetny kadr i ładne wołanie,
166 również takie swojskie a w wersji Wanilii,wręcz kapitalne,
167 i 168 - sentymentalne wspomnienia...
Dawaj Wiejo więcej!
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Wersja Wanilii znakomita. Podobają mi się także kamienne ławy - dobry kadr.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ładna okiennica![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.