nudne i blade
![]()
nudne i blade
![]()
Wiejo, zdjęcie z pola piękne, ale gorąco Cię zachęcam do poeksperymentowania w PS. Na szybko wklejam moją próbę podrasowania.
Dużo daje zabawa poziomami i krzywymi w PS- jak ja zrobiłam.
Taki ostry efekt uzyskałeś w rzepaku, tak mi sie podoba
Gdybyś miał pytania , chętnie pomogę.![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 9.09.09 o 20:03
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Wanilio podoba mi się jest dużo cieplejsze i ma ładniejszą barwę. Dzięki za uwagi. Ostatnio byłem w okolicy Zlatch Hor w Czechach gdzie spodobało mi sie bardzo malownicze położenie tego miasteczka co mogą obrazować zamieszczone zdjęcia.
pozdrawiam Wiejo
1 i 3 bardzo fajne
Wydaje mi się, że na 161 pierwszy plan jest za ciemny a niebo jest nijakie. Aż się prosi zaakcentowanie, "wyciągnięcie" chmur![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fotka 158. + podkręcenie kolorkó Wanilii mi pasuje, jednak wadzą mi w tle drzewa. Gdyby tak trochę niżej i objąć tylko "złote łany" wraz z ich cieniami.
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dzięki za wizyty. Teraz trochę sentymentalnie, 163- zachód słońca nad N, 164- w ogródku sąsiada, 165- kamienne ławy.
pozdrawiam Wiejo
Z tej trójki, najbardziej mi przypadł do gustu 165- fajny deseń wyszedł. Pokombinowałbym z jasnością i kontrastem (MZ, trochę za jasny). Róża, ładna ale ma MZ, za małą GO a o zachodzie nie będę się wypowiadał- nie jestem obiektywny. Zachody są "passe"
, ale sam bym obojętnie nie przeszedł obok
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
165 Bardzo ładny kadr. Dwa poprzednie hmmm. Mogłes pominąć.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dzięki za wizyty. Pod opinię dwa swojskie pstryki z terenu.
pozdrawiam Wiejo