103 bardzo fajne.
103 bardzo fajne.
97 - w klimacie michaela kenna - swietne
103 - zawodowe
Podziękowania za zainteresowanie i opinie. Troche słoneczko przebijało sie przez chmury więc okazja do spacerku. Podczas chodzenia po opuszczonym magazynie największą uwagę zwrócił stukot spadajacych na blachę kropel topniejącego sniegu na dachu przez szczątek rynny. Z sobotniej przejażdżki okolicznymi wioskami wypatrzyłem budynek który skojarzył mi sie z Taplarami. Na pewno jest to nadinterpretacja ale tak poczułem. Skromnie proszę o zajęcie stanowiska wobec zamieszczonych niżej fotek.
pozdrawiam Wiejo
Widzę, że miejsce o dużym potencjaleCzekam na następne.
mente et malleo
Tylko dwie fotki a pięknie oddany klimat przedwiośnia z topniejącym lodem, łatami śniegu, kałużami i wiosennym, błękitnym niebem.
Zniszczone i opuszczone (?) domostwo jest bardzo fotogeniczne, warto chyba jeszcze tam zajrzeć![]()
Pierwsze zdjęcie - obiekt zbyt schowany w rogu kadru, nie od razu rzuca się w oczy.
Ale drugie miodzio - mokradła broniące dostępu do domostwa, ładnie skadrowane. Przypuszczam, że większy kontrast nadał by scenie więcej dramatyzmu, ale to już zależy od inwencji fotografa - ukazałeś jaśniejszą stronę opuszczonego domu, z bardzo ciekawie oświetloną fakturą niszczejących murów.
103 bardzo piękne. Powiesiłbym sobie je na ścianie.
mnie sie te dwa ostatnie jakos nie podobaja.
104 gdyby ciasniej skadrowac i wyedytowac do gory nogami...na pewno zastanowilbym sie o co chodzi. woda kapiaca pod gore
105 - nie wzbudza zadnych emocji
to oczywiscie tylko moja opinia
(103 wciaz mi sie podoba)
Jeśli chodzi o 105 to mam zupełnie inne odczucia niż przedmówca, jak zobaczyłam ten obrazek, to strasznie smutno mi się zrobiło - zresztą zaglądam tu już kolejny raz przyglądając się własnie 105 i chyba wiem dlaczego własnie takie odczucia mam. To chyba przez kontrast ładnego światła, pogodnego dnia, roztopów sugerujących nadejście wiosny z niszczejącym budynkiem, który czasy świetności ma już dawno za sobą - to własnie ten kontrast podkreśla jeszcze bardziej przemijanie i niszczenie. Fajnie, że w kolorze, czarno-białe chyba by tego tak nie oddało.
Nie będę niestety oryginalnabo 103 podoba mi się najbardziej
![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.