Odpowiadając- Helmuth nie mam pojęcia jak to z sobą połączyć ale było to powodem wykonania zdjęcia.
Dziękuję jak zawsze za odwiedziny a flara pozostała przez nieuwagę.
Zimowych plenerów ciąg dalszy
Of-498
Of-499
Of-500
Odpowiadając- Helmuth nie mam pojęcia jak to z sobą połączyć ale było to powodem wykonania zdjęcia.
Dziękuję jak zawsze za odwiedziny a flara pozostała przez nieuwagę.
Zimowych plenerów ciąg dalszy
Of-498
Of-499
Of-500
pozdrawiam Wiejo
Taki drogi między zaśnieżonymi drzewami to i u mnie są ale taka droga w szczerym polu- zazdroszczę.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję za odwiedziny.
W dalszym ciągu zimowe plenery pod ocenę.
Of-501
Of-502
pozdrawiam Wiejo
Of-502 jest fajne. Wprawdzie brakuje w tle Alp, ale nie można mieć wszystkiego![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne zdjęcia pokazujesz, nie będę żadnego wyróżniał, bo wszystkie na swój sposób bardzo mi się podobają![]()
Alp nie ma bo wokół liczne pagórki a najwyższa Kopa Biskupia ma 890m n.p.m. Te powyżej 1000 m to w Czechach.
Lp po zaatakowaniu drzew iglastych przez kornika drukarza wycięły całe połacie radykalnie zmieniając krajobraz. Bardzo silne wiatry w ostatnich latach też zrobiły swoje. Analogiczna sytuacja jest w Czechosłowacji. Na pocieszenie w miejsce wyciętych lasów iglastych sadzi się lasy liściaste które były tu przed iglastymi.
Poniżej rzeczka w zimowej szacie i przemiły konik napotkany podczas spaceru.
Of-503
Of-504
Of-505
pozdrawiam Wiejo
Po powitaniu z koniem w sporej odległości zauważyłem w polu samotne drzewko. W głowie powstała myśl klasyka a efekt poniżej
Of-506
Of-507
pozdrawiam Wiejo