Noż bezczelność normalnie... Człowiek myśląc, że DITLa nie ma nie wstał rano, a teraz będzie rzeźbić musiał...![]()
Noż bezczelność normalnie... Człowiek myśląc, że DITLa nie ma nie wstał rano, a teraz będzie rzeźbić musiał...![]()
Nie no, to jakaś partyzantka jest![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
No to jestem również.
Się trafiło, akurat dzisiaj zdjęcia robiłem !
Trochę na łapu-capu wołane...
Też się melduję.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Dodałem, ale coś w tej przeglądarce zdjęcie jest ciemniejsze, niż po wejściu i obejrzeniu zdjęcia w normalnym rozmiarze.
Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
Melduję wykonanie zadania![]()
Też jestem, cała karta (nie zgubiona) zdjęć![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||