Po kilku rozmowach telefonicznych ze sprzedawcą- dla mnie, „super gość”, ustaliliśmy: Zwrot całego zestawu, a nowy jest już w drodze - mamy nadzieję, że inna seria będzie szczęśliwsza.
Pozdrawiam Bartek
Po kilku rozmowach telefonicznych ze sprzedawcą- dla mnie, „super gość”, ustaliliśmy: Zwrot całego zestawu, a nowy jest już w drodze - mamy nadzieję, że inna seria będzie szczęśliwsza.
Pozdrawiam Bartek
W sobotę otrzymałem kolejny obiektyw. Ustaliliśmy ze sprzedawcą, że jednak spróbujemy wymienić sam obiektyw, a nie cały zestaw, o ile dojdzie w ciągu 2-3dni.
Dokładne oględziny, nowiutki, widać, że nie podpinany. Od przodu bez „dyskoteki”, tył... może nie idealnie, ale prawie. Teraz mogę już ze spokojem zacząć korzystać z nowego nabytku. Chciałbym w tym miejscu bardzo podziękować „sprzedawcy”( niestety nie zapytałem się czy mogę podać dane, więc nie podaję), za bardzo szybką interwencję i natychmiastową dostawę.
Pozdrawiam Bartek
nazwe sklepu mozesz podac bez pytania sprzedawcy o zgode.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Zatem polecam sklep i sprzedawcę: www.at.istore.plnazwe sklepu mozesz podac bez pytania sprzedawcy o zgode.
to się pochwal nowymi fotkamii zapraszam na kolejne spotkanie Wielkopolskiego Olka
jeśli coś ustalimy
jeszcze jeden post pod postem i dostaniesz ostrzeżenie.
było sobie życie