Zgadza się . I jak się schylam to zawsze zlatuje z ramienia...![]()
A najlepiej gdy uderzając ciągle o biodro przestawia się w nim wszystko i trza strzelać a tu ustawienia z księżyca![]()
Zgadza się . I jak się schylam to zawsze zlatuje z ramienia...![]()
A najlepiej gdy uderzając ciągle o biodro przestawia się w nim wszystko i trza strzelać a tu ustawienia z księżyca![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
przeoczyłem cały wątek![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Pusto... .
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ale jesteś niecierpliwy, z rana niewiele się dzieje
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
piwo i marcepan dla mnie, a żelki dam dzieciom![]()
No w sumie jak dzieci zobaczą marcepana , to same go mogą zabrać
I zostanie Ci tylko piwo .![]()
Teraz będzie toczenie tematu zapałek więc widok okienkowy i nie tylko mójhaha
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
no i ruch się zrobił. ode mnnie coś na ząb.![]()