Zaczynam się zastanawiać...
Marzyłam o aparacie z wymienną optyką, kupiłam mojego E-PL3 niespełna dwa lata temu, ciesząc się że w końcu będę mogła fotografować "naprawdę"![]()
Jednak życie płata figle i okazuje się że zupełnie nie mogę znaleźć na to czasu, ani pieniędzy przyznam. Nie rozgryzłam jeszcze mojego aparatu do końca mimo tak długiego upływu czasu. Wiecie - rodzina, dzieci, dom, obowiązki - mimo szczerych chęci nie mam kiedy... na fajne szkiełka mnie nie stać, kitowy obiektyw nie wystarcza w pełni.
Na forum też zaglądam z doskoku. Wiem, że część z Was pewnie nie rozumie o czym piszę, ale naprawdę jestem w takiej sytuacji głównie z pewnego powodu, ale o tym nie będę tu Wam pisać.
Doradźcie mi prosze czy to ma sens... ? Z tego co czytam ten zaawansowany kompakt jest całkiem niezły.
Aparat jest w mom życiu odkąd skonczyłam 10 latnie wyobrazam sobie jak można nie mieć aparatu
Zdjęć robię bardzo dużo ale to są zdjęcia codzienne... nic ponad to, nic artystycznego niestety.
Mniejszy aparat z jakimś zoomem chyba lepiej spełniłby swoją funkcję w moim przypadku ?
Pomożecie zdecydować ?

Odpowiedz z cytatem