Zamieszczone przez bufetowa Piękny masz ogród Szkoda, że ciachnąłem parking i garaże. Wtedy było by widać ile mam jeszcze aut. Ale jak usiądę na łóżku to tak widać mój ogródek. Mogę rano boso po rosie biegać...
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio. --- Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Zamieszczone przez ggolus Szkoda, że ciachnąłem parking i garaże. Wtedy było by widać ile mam jeszcze aut. Ale jak usiądę na łóżku to tak widać mój ogródek. Mogę rano boso po rosie biegać... Babcia doniosła na sąsiadów z drugiej części bloku, że się nieobyczajnie zachowują. Policjant przyszedł sprawdzić, patrzy przez okno. Nic nie widać. - Babciu, ale tu nic nie widać, nawet jak coś robią, to tylko kawałek parapetu od nich widać. - Bo to panie władzo, trzeba wejść na komódkę, złapać za futrynę i wychylić !!
The question is, who cares?
Wschodzik z mojego okienka.
Balkonowe gwiazdki . Fajny wątek.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Zamieszczone przez ggolus Szkoda, że ciachnąłem parking i garaże. Wtedy było by widać ile mam jeszcze aut. Ale jak usiądę na łóżku to tak widać mój ogródek. Mogę rano boso po rosie biegać... Ja też mogę boso po rosie biegać, ale............................................... ................................. mi się nie chce.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony! Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA
U mnie nie ma pięknych widoków, widok na zachód słońca zasłania dom z przeciwka. Wszystko jest w miarę uporządkowane. Widok z balkonu (I piętro) na stronę południową Duma sąsiadów , ogródek Oraz widok na las pod którym niedawno chłopcy bawili się maczetami Strona północna dwa widoczki z balkonu w prawo i lewo... strzałką zaznaczono wiadomo CO! Zdjęcia jeszcze ciepłe...
Majowy widoczek okienny.
Uwielbiam takie "pierzaczki" na niebie
Zamieszczone przez Krakman Ja też mogę boso po rosie biegać, ale............................................... ................................. mi się nie chce. Tez nie biegam. Wolę popatrzeć. Tak jak na plaży: miło stare oczy młodym ciałem nacieszyć Tak patrzę i patrzę, ech, czasami Matka Natura nie zna umiaru...
Południowo-zachodnia strona z okna na strychu.
Zasady na forum