Zamieszczone przez Bodzip U mnie sucho A u mnie już jest bożonarodzeniowa atmosfera, nawet pierwszą gwiazdkę było widać
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 10.11.16 o 19:32
Zima wyjrzała z Jamki, Lisiejjamki Pozdrawiam ciepło.
Rysiek_______________ Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Zamieszczone przez lisiajamka1 A u mnie już jest bożonarodzeniowa atmosfera, nawet pierwszą gwiazdkę było widać Zazdroszczę U nas trochę napadało i zaraz się stopiło
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5 moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Zdziś z Krakowa - szkieletor w zamieci
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854 Fuji X-T100
Ja dwa razy w roku mam taki oto widok z okna.
wędzisz?
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Zamieszczone przez fret wędzisz? Ano wędzę.
hehe - patrze na przedostatnie zdjecie - czytam ze zdzis - oczom nie wierze bo wyglada jak stary szkieletor - ale przeciez go odnowili juz jakis czas temu no i zerknelam na date - 2017
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - czyli obrazki codzienne, trochę streeta i co wpadnie w obiektyw - zapraszam gulasz goni po górach - górskie widoczki - to coś co tygryski lubią najbardziej gulasz się szlaja - Kolumbia - wyprawa 2018 gulasz się szlaja - Kambodża - wyprawa 2017
Zamieszczone przez gulasz hehe - patrze na przedostatnie zdjecie - czytam ze zdzis - oczom nie wierze bo wyglada jak stary szkieletor - ale przeciez go odnowili juz jakis czas temu no i zerknelam na date - 2017 No to jeszcze raz "zdziś" - tym razem XII 2020 1 2
Z dziś. Może nie z okna, a z balkonu. Z telefonu.
Zasady na forum