Te pojemniki na śmieci są za małe. Butelek, pojemników z tworzyw sztucznych jest tak dużo że leżą koło segregatora.
A co do widoku. Hmm. Przyzwyczaiłem się . No jeszcze nie tak dawno był koło śmietnika trzepak na dywan.
A. I ławeczka też była.![]()
Te pojemniki na śmieci są za małe. Butelek, pojemników z tworzyw sztucznych jest tak dużo że leżą koło segregatora.
A co do widoku. Hmm. Przyzwyczaiłem się . No jeszcze nie tak dawno był koło śmietnika trzepak na dywan.
A. I ławeczka też była.![]()
Ostatnio edytowane przez koronax ; 17.05.14 o 17:49
Z mojego okna (balkonu) widzę dużo innych okien, jak to bywa u wielu mieszkańców miast
Otwierać w nowym oknie dla pełnej rozdzielczości - oczywiście gdyby ktoś miał ochotę
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
od razu rozpoznałem w-w
dopiero później zajrzałem w Twój profil.
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Zorza polarna w Krakowie?![]()