Orientuje sie ktos ile jest wart aparat C-750 z uszkodzona matryca ? I czy i za ile mozna to naprawic ? Thx
Orientuje sie ktos ile jest wart aparat C-750 z uszkodzona matryca ? I czy i za ile mozna to naprawic ? Thx
Panasonic Lumix FZ10
Najlepiej skontaktowac się z serwisem w Warszawie chyba przy Wale Miedzyszyńskim jest taki serwis i tam powinni choć troszke pomóc
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
Hmm.. no ja w Warszawie nie mieszkam i nie mam pojecia gdzie tego szukac, a pytalam bo znalazlam cos takiego:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23458420
Panasonic Lumix FZ10
Moim zdaniem daj sobie z tym spokoj.
Z naprawami cyfrowek czesto jest tak ,ze naprawa jest nieoplacalna.
Tak bylo z moim C-2020.
I tak po dlugich zabiegach najlepiej sie oplacilo ... kupic nowy . Lub uzywany od kogos sprawdzonego ( np. z Forum)
No ja o tym powaznie nie myslalam, tylko pytalam, bo widze, ze ludzie licytuja![]()
Panasonic Lumix FZ10
Ja rowniez sprzedalbym aparat... a noz trafi sie ktos kto zechce wylozyc zadowalajaca sume. Jesli tak sie nie stanie mozesz wycofac aparat z licytacji (mam na mysli allegro oczywiscie).
pozdrawiam
C4000 Z + 64mb+16 mb+tuleja King+Hoya UV 52 HMC SUPER+ Hoya PL-CIR 52mm HMC SUPER + dekielek
www.uranus.friko.pl <-- zapraszam na stronke
Moniczczko chodziło mi o to abyś poszukała telefonu do nich np na stronie www.tpsa.pl i zadzwoniła po to podałam ulicę aby było łatwiej ale moje zdanie jest takie, że naprawa może być w zupełnosci nieopłacalna...ale najlepiej to wie serwis
Na stronie Tepsy nie ma nic przy tej ulicy, dzwonilam tez na informacje, podali mi dwa numery, zadzwonilam, ale nikt sie tym nie zajmuje..
Panasonic Lumix FZ10
adres internetowy serwisu www.eurocolor.pl
Euro color
ul Wał MIEDZYSZYŃSKI 630
03- 994 WARSZAWA
tel. 22 334 6666