Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 88

Wątek: Rozbierana sesja

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Odp: Rozbierana sesja

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    Ciekawe , że nikt zakładał wątku i nie wylewał łez jak Nergal podarł Biblię ?
    A co w tym ciekawego?
    Jeden potrafi się upomnieć o swoje a inny nie chce.
    edit:
    Masz pojęcie co by się działo, gdyby to była Tora czy Koran?
    Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.08.13 o 18:15
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Pewnie gdyby to zrobił w ramach tak zwanej sesji fotograficznej to i wątek by się pojawił

| OlyJedi Awatar osiem1984
    Mieszka w
    Warszawa (aktualnie Młochów pod Warszawa)
    Siła reputacji
    98
    Moja galeria

Powiem tak, jestem zszokowany, że część z Was nie widzi dosłownie nic nieetycznego, niemoralnego w takowym zachowaniu.
    Pozostaje współczuć.
    Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5

Jd
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    edit:
    Masz pojęcie co by się działo, gdyby to była Tora czy Koran?
    Dlatego mam wątpliwości czy aby żyję w swoim kraju.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez osiem1984 Zobacz posta
    Powiem tak, jestem zszokowany, że część z Was nie widzi dosłownie nic nieetycznego, niemoralnego w takowym zachowaniu.
    Pozostaje współczuć.
    W organizowaniu sesji na cmentarzu widzę głównie głupotę tych, którzy brali w niej udział. Zamiast prokuratury i policji przydała by się rozmowa edukacyjna, uświadamiająca, że dla niektórych osób takie miejsca mają ogromne znaczenie emocjonalne. Podobnie jest z darciem biblii, koranu, tory. To są książki, które mają znaczenie dla tych, którzy wierzą w to co się w nich zapisano. Dla mnie to tylko historie równie prawdopodobne jak bajki o smokach.
    Tych którzy leżą na cmentarzu taka sesja nie znieważa, nie bezcześci. Obraża najwyżej uczucia tych którzy żyją. Portale i gazety powinny opisać sytuację a darować sobie zamieszczanie tych zdjęć.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Też bym był zszokowany, ale nie zauważyłem, aby ktokolwiek tutaj twierdził, że nie ma nic niestosownego w zachowaniu modelki i fotografa. Celowo użyłem słowa "niestosownego", bo pojęcie etyki i moralności rezerwuję w swoim własnym słowniku dla spraw dużo poważniejszych, niż to, gdzie i jak się ubrać czy nie ubrać. Zachowanie, w mojej opinii, było niestosowane, ale nie bardziej, niż zrobienie sobie takiej sesji w parku. Za takie rzeczy po prostu dostaje się mandat, ale nikt nie bada sprawy pod kątem zbeszczeszczenia parku. A co, jeśli ktoś znieważył tam drzewa będące obiektem kultu druidów?
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Takich przejawów głupoty jest więcej:
    http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...DZ01/130829514

Przed cmentarzem w Grudziądzu ktoś ułożył placyk z płyt nagrobnych. Kilkanaście lat handlowano tam zniczami i kwiatami i nikomu to nie przeszkadzało.
    Płyta jak wiadomo ma dwie strony, wystarczyło usunąć napis lub w ostateczności ułożyć napisem do dołu i nikogo by to nie uraziło. A tak to rzeczywiście bardzo głupie uczucie, jak ktoś po latach wraca do swojego miasta i trafi mu się chodzenie po płycie nagrobnej pradziadka na przykład.

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Zachowanie, w mojej opinii, było niestosowane, ale nie bardziej, niż zrobienie sobie takiej sesji w parku. Za takie rzeczy po prostu dostaje się mandat, ale nikt nie bada sprawy pod kątem zbeszczeszczenia parku. A co, jeśli ktoś znieważył tam drzewa będące obiektem kultu druidów?
    Wydaje się, że ciągle nie rozumiesz iż dla większości z nas takie miejsca jak cmentarz czy kościół są czymś więcej niż miejscami. W tych miejscach odbywają się obrzędy religijne i są traktowane z zupełnie innymi emocjami aniżeli park przy osiedlu. Powinieneś to chyba rozumieć i nie brnąć dalej w te bezsensowne porównania. Za chwilę stwierdzisz, że działający kościół w którym odbywają się nabożeństwa to zwykły budynek i w przerwach tych nabożeństw można by go wynająć paniom trudniącym się nierządem. Bo czemu niby nie, budynek nie ma godności i się nie obrazi według Twojej teorii. No właśnie budynek się nie obrazi ale ludzie chodzący na te nabożeństwa już tak i to powinieneś zrozumieć i uszanować.

A co do tej sesji to powtórzę - autorowi chodziło nie o zdjęcia tylko o rozgłos i cel osiągnął.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Też bym był zszokowany, ale nie zauważyłem, aby ktokolwiek tutaj twierdził, że nie ma nic niestosownego w zachowaniu modelki i fotografa. Celowo użyłem słowa "niestosownego", bo pojęcie etyki i moralności rezerwuję w swoim własnym słowniku dla spraw dużo poważniejszych, niż to, gdzie i jak się ubrać czy nie ubrać. Zachowanie, w mojej opinii, było niestosowane, ale nie bardziej, niż zrobienie sobie takiej sesji w parku. Za takie rzeczy po prostu dostaje się mandat, ale nikt nie bada sprawy pod kątem zbeszczeszczenia parku. A co, jeśli ktoś znieważył tam drzewa będące obiektem kultu druidów?
    Jestem zniesmaczony Twoją postawą. Przykro to stwierdzić, ale wszystkie Twoje posty w tym wątku są karygodne.
    art. 262 Kodeksu karnego, paragraf 1 warto przeczytać i przemyśleć.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Jestem zniesmaczony Twoją postawą. Przykro to stwierdzić, ale wszystkie Twoje posty w tym wątku są karygodne.
    art. 262 Kodeksu karnego, paragraf 1 warto przeczytać i przemyśleć.
    Na paragrafach się zbytnio nie znam i wolę być z daleka od nich.
    Jednak jak i Ty jestem zniesmaczony (dobre słowo) postawą niektórych naszych kolegów na siłę promujących swój światopogląd....
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA