W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Nie mogę się doczekać zakupu ale muszę jeszcze trochę poczekać i dozbierać kaskę. Planuję z e-Fotojockera - 4048zł. Może ktoś z Was zna gdzieś jakąś fajną promocję?
Nikon D750, D610, N 50/1.8, S 24-35/2.0, S 70-200/2.8
www.piekne-chwile.pl
jak się rozglądałem po sieci to właśnie tam było najtaniej. to body było w gazetce promocyjnej. w ich "analogowym" sklepie powinno być w tej samej cenie. więc może lepiej od razu przy zakupie pomacać sprzęt
oczekuję pierwszych wrażeń
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Nie dotyczylo to solidnosci, choc lubia sie psuc przyciski na tylnym krzyzaku czy wlacznik albo pokretlo, problemem pentaxa nadal jest AF, ktory znacznie odbiega od konkurencji, szczegolnie nikona, system blysku tez jest taki sobie.
Wiem co mowie, jak ktos twierdzi inaczej, to niech wezmie d700 i k5 na wesele czy jakis koncert i sam zobaczy.
Do autora watku,
Napisz Do krzycha Biedronia z forum N (krzysiek.81 czy jakos tak) on ma D7000 i D700, choc chyba Fatman juz wyczerpal temat.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Nie wytrzymałem. Zamówiłem. W czwartek u mnie!!!
www.piekne-chwile.pl
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Gratuluje
I tak prędzej czy później wrócisz do Olympusa...
To jest jak choroba
Jeszcze raz gratuluje...
XZ-2|D800E|moje 500px
Aparat już jest!!! Hurra!!!. Tylko na początku zdziwiło mnie że nie czyta moich kart 8GB Kingston C10. Nawet nie da się ich sformatować. Jutro pierwsze testy na kolejnej sesji ślubnej.
www.piekne-chwile.pl