Fajne górki i pagórki oraz góry. Jedno zdjęcie z miastem w dolinie przypomina mi takie puzzle z 1000 elementów, które miałem jak byłem mały![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zrobiliśmy jeszcze raz objazd Karhorn ale krótszy.
Tym razem od razu wspięliśmy się w górę, omijając nudniejszą dolinę.
Dzięki temu otworzył się nam jeden z ładniejszych widoczków
to jest gospodarstwo, gdzie można się oczywiście napić piwa i posilić ale poco im dzwonnica to nie wiem, działa, słyszeliśmy dzwon.
To podobno jest gencjana i z niej się robiło i może robi ten cudowny roztwór, nie znam lepszego środka na poważne obtarcia rowerowe
Uwielbiam takie single tracki, szczególnie kiedy niema na nich ludzi
Przy ścieżkach są oczywiście ławeczki
ławeczkę, można wykorzystać jaka statyw do sweet foci
...i na koniec zjazd do doliny i zakończenie pętli
![]()
Gratulacje, i pięknych zdjęć i kondycji. Kurcze, kusicie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Widoczki jak z obrazka. Pięknie. A z tą dzwonnicą to rzeczywiście ciekawa sprawa![]()
The question is, who cares?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Przemku, cała relacja z pięknych Austriackich Alp znakomita! Pozdrawiam serdecznie![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7