Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Kreta

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Odp: Kreta

Cytat Zamieszczone przez osiem1984 Zobacz posta
    Jeszcze raz dziękuję wszystkim za uczestnictwo. Zastanawiam się, czy jest sens robienia fotorelacji z wyjazdów z przeszłości.
    Dziękuję za fotografie, tam mnie jszcze nie było. A może pojadę. Pytasz czy warto , tak warto choćby dlatego by samemu musieć poobrabiać tych kilkadziesiat zdjęć do pokazania.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

To że nie masz dużo komentarzy pod zdjęciami nie oznacza że nie warto pokazywać takich fotorelacji. Ja oglądałem z przyjemnością ale że mam ostatnio niezbyt dobry humor to nie pisałem nic. Tylko sobie oglądałem .
    Nie zawsze ilość komentarzy przekłada się na ciekawość wątku.

Animator Zwycięzca OlyRulez Awatar edorka
    Mieszka w
    Chorzów
    Siła reputacji
    170
    Moja galeria

Podpiszę się pod koronaxem... czasem jest tak, że forumowicze oglądają a z różnych przyczyn nic nie napiszą... mnie się podobało i ciekawa jestem co pokażesz następnym razem

| OlyJedi Awatar kris12
    Mieszka w
    KRAKÓW
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

również udało mi się odwiedzić tą piękna wyspę w tym roku. gratuluje fotek- ja jeszcze próbuje - słuchając rad - obrobić moje fotki.
    pozdrawiam
    pl3 + Panasonic 14-42 II

| OlyJedi Awatar Johny_85
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

A dla mnie było za szybko Ale bardzo fajnie, wspomnienia wracają...troszkę miejsc ominąłes ale na obejrzenie całej krety potrzeba co najmniej dwa tygodnie

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez osiem1984 Zobacz posta
    Jeszcze raz dziękuję wszystkim za uczestnictwo. Zastanawiam się, czy jest sens robienia fotorelacji z wyjazdów z przeszłości.
    Pisz. Miło oko zawiesić na takich zakątkach. Powspominać a przede wszystkim zobaczyć okiem innym niż swoje. Zawsze chetnie takie wątki odwiedzam.

---------- Post dodany o 22:53 ---------- Poprzedni post był o 22:48 ----------

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Powiedz jeszcze jaki język - o grekę Cię nie podejrzewam
    Ha! Podróżowałem kiedyś służbowo z kolegą po fachu. Wydawało mi się, że znam go dobrze. Zdarzyła się nam dośc krytyczna sytuacja i niezbędny był tłumacz. Kolega wyskoczył biegłą greką. Bylismy w szoku. Okazało się, ze pracował kilka lat w tym kraju na tzw."saksach" i dla przyjemności się języka uczył.

| OlyJedi Awatar osiem1984
    Mieszka w
    Warszawa (aktualnie Młochów pod Warszawa)
    Siła reputacji
    98
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Johny_85 Zobacz posta
    A dla mnie było za szybko Ale bardzo fajnie, wspomnienia wracają...troszkę miejsc ominąłes ale na obejrzenie całej krety potrzeba co najmniej dwa tygodnie
    No właśnie. Co gorsza tak od ok. 19 do 6 rao musiałem pracować, bo kończyliśmy w firmie bardzo wany projekt, więc nie zawsze w ciągu dnia starczało sił. Tym sposobm nie przespałem prawie w ogóle 4 nocy z 7 :/ Kusi mnie by pojechać na wyjazd organizowany przez Marcina Dobasa Pewnie byłyby fajne zdjęcia.
    Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Świetnie mi się oglądało Twoją fotorelację, warto było pokazać takie zdjęcia .
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

Siła reputacji
    13
    Moja galeria

Byłem tam na wakacjach dwa lata temu, ale takich świetnych fotek nie ustrzeliłem
    Szkoda, że zauploadowałeś je w niskiej roździelczości, mógłbyś zauploadować kilka w lepszej? Ustawiłbym sobie na tapete

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Muminek
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    335
    Moja galeria

Bardzo przyjemne kadry z obu wysp. Podobają mi się te miejsca.

Szkoda tylko, że tak mało wolnego czasu miałeś do dyspozycji.
    Bardzo dobrym rozwiązaniem jest poruszanie się po tych wyspach quadem. Niższy koszt, bo do 15 euro za dobę z pełnym ubezpieczeniem, pali mniej paliwa niż auto, można dojechać tam gdzie autem lepiej nie ryzykować, no i bezpieczniej niż skuterem.
    Z niecierpliwośią czekam na kolejne relacje, choćby te z przeszłości.
    Pozdrawiam